compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU
Kom hier dat ik u kus

Nieuws over de film Kom hier dat ik u kus

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Kom hier dat ik u kus

Fedja de Huet wint Beste Hoofdrol in De Veroordeling

De Veroordeling grote winnaar Gouden Kalveren

Winaars Gouden Kalveren

1-10-2021 De Veroordeling werd de grote winnaar van de 41e Gouden Kalveren met vier Kalveren (Beste Film en Beste Hoofdrol). De Slag om de Schelde wint 5 technische Kalveren. Judeska In da House wint de prijs van het publieks.

Meeste bioscopen open op 5 juni

Ongeveer helft van bioscopen open en veel Nederlandse films

31-5-2021 Meer dan de helft van de bioscopen op 5 juni weer open gaan. Groots wordt uitgepakt met de Nederlandse speelfilm De Slag om de Schelde. De Oost krijgt eindelijk een bioscooppremière en Bon Bini: Judeska in da House krijgt een re-release.

Eerste editie Kijk Ons met Kom Hier Dat Ik U Kus

16-11-2020 Op[ 4 december in 27 filmtheaters door het land vindt de eerste editie van Kijk Ons plaats. Het initiatief van NFO (Nederlands Filmtheater Overleg), Eye Filmmuseum, Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival, trapt af met de film Kom hier dat ik u kus.

Bumperkleef is genomineerd voor voor 5 Gouden Kalveren

Nominaties Gouden Kalveren 2020 bekend

29-9-2020 Het Nederlands Film Festival maakte de Gouden Kalveren-nominaties voor de 40e editie afgelopen maandag bekend. Bumperkleef, Kapsalon Romy, De beentjes van Sint-Hildegard, Wat Is Dan Liefde, Instinct, Paradise Drifters en Buladó zijn de grote kanshebbers dit jaar.

Nederlands Film Festival 2020 van start

De 40e editie is Corona-proof

25-9-2020 De 40e editie van het Nederlands Film Festival is vanavond van start gegaan in Utrecht en vanuit maar liefst 100 bioscopen kan er ook mee gekeken worden. De openingsfilm is de nieuwe film Bulado die zich op Curaçao afspeelt. Komende week elke dag een première.

Op de set van Kom hier dat ik u kus. V.l.n.r: actrice Wine Dierickx, assistent setdresser Linse van Gool, acteur Tom Vermeir, <br />
regisseurs Niels van Koevorden en Sabine Lubbe Bakker, acteur Cesar Cost

Opnames Kom hier dat ik u kus van start

24-4-2019 Deze week zijn de opnames van de speelfilm Kom hier dat ik u kus gestart, de verfilming van de succesvolle roman van Griet Op de Beeck. Regie en scenario zijn in handen van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden (Ne Me Quitte Pas).