compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Films > Krigen > Nieuws
Krigen

Nieuws over de film Krigen

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Krigen

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc., Ratpac-Dune Entertainment LLC and Ratpac Entertainment, LLC

Speelweek 12: nieuw in de bios!

23-3-2016 Het is weer woensdag en we hebben weer een hoop te bespreken. Deze week komen er acht nieuwe films uit en de film van de week is Batman v Superman: Dawn of Justice.

De tips voor Movies That Matter

18-3-2016 Vandaag begint in Den Haag het Movies That Matter filmfestival. Het festival wil de kijker kennis laten maken met mensenrechten door middel van fictiefilms, documentaires bijzondere gasten. Wij zetten enkele filmtips op een rij voor dit mooie festival.

Thomas Dhanens

De 9 beste films van maart 2016

1-3-2016 Maart roert zijn staart! Geen idee wat het betekent maar er komen er in ieder geval mooie films uit! We zetten de negen beste van de maand op een rij.

Wie wint de Oscar in 2016?

25-2-2016 Dit weekend worden de Oscars weer uitgereikt: nog steeds de beroemdste filmprijs van het jaar. Voor BiosAgenda het moment eens te speculeren wie er gaat winnen. We kunnen hier volledig de mist in gaan maar we zullen zien!

Oscars 2016 genomineerden bekend!

14-1-2016 Vandaag zijn alle genomineerden van de Oscars bekend gemaakt. The Revenant, Mad Max: Fury Road en The Martian zijn vaak genomineerd. The Revenant zelfs twaalf keer!

Kris Dewitte in Le Tout Nouveau Testament

Oscars maakt shortlist Beste Buitenlandse film bekend

18-12-2015 De organisatie van de Oscars heeft de shortlist bekend gemaakt voor de genomineerden voor Best Film Foreign-Language, ofwel de Beste Film in een niet-Engelse taal. Daar zit geen Nederlandse film bij.

Movies That Matter maakt openingsfilm bekend

15-12-2015 Het Movies That Matter festival heeft zijn openingsfilm bekend gemaakt. Het festival opent met de Deense film Krigen, van de maker van Kapringen. Het festival begint op 18 maart.


Cast & Regisseur

Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Claus Michael Pedersen
Søren Malling
Søren Malling
Martin R. Olsen
Tuva Novotny
Tuva Novotny
Maria Pedersen
Jakob Frølund
Jakob Frølund
Terkel Sand
Krigen poster