compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU
Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Nieuws over de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Regisseur Diede in ’t Veld (r) en hoofdrolspeler Viggo Niels (m) © 2020 Studio Elias

Kruimeltje's Goudmijn levert Goud op

2-3-2020 Meer dan 100.000 bezoekers hebben Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, de familiefilm geregisseerd door Diede in ‘t Veld, in de bioscoop gezien. De film heeft daarmee de Gouden Film-status behaald.

Viggo Neijs en Sabijn Dunnewijk, ArjoFrank Fotografie

Première Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

5-2-2020 Iedereen hoopte op vervolg, dus de première van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn werd een zeer feestelijk gebeuren. Onze fotograaf zag onder anderen Sabijn Dunnewijk, Viggo Neijs, Ilse Warringa, Horace Cohen, Rick Engelkes, Bas Keijzer, Victor Löw en Kim Pieters.

Geldinzamelingsactie voor het Bio Vakantieoord

20-1-2020 Op 30 en 31 januari organiseert de nieuwe bioscoopfilm Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn samen met Nederlandse bioscopen een actie om het Bio Vakantieoord te steunen. Op deze dagen gaat 50 eurocent van ieder verkocht bioscoopkaartje naar dit goede doel.

Trailer Kruimeltje gelanceerd

3-12-2019 De populaire film, krijgt een reboot en enkele acteurs keren terug, blijkt uit de net gelanceerde trailer van "KRUIMELTJE" 'en de strijd om de goudmijn'. Met Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.

Kim Pieters, Viggo Neijs en Rick Engelkes © 2019 Fotograaf ArjoFrank Fotografie

Engelkes, Pieters en Löw in film KRUIMELTJE

22-4-2019 De hoofdcast van de bioscoopfilm "Kruimeltje" werd bekend gemaakt door producent REP: Rick Engelkes, Ilse Warringa, Kim Pieters en Victor Löw. De opnames zijn deze week van start gegaan en Kruimeltje is vanaf 5 februari 2020 te zien in de bioscoop.

Kruimeltje krijgt 2e deel

16-4-2019 De dertienjarige Viggo Neijs (Ciske de Musical, Billy Elliot) gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe bioscoopfilm "Kruimeltje". De opnames gaan komende week van start en Kruimeltje zal vanaf 5 februari 2020 te zien zijn in de bioscoop.


Cast & Regisseur