compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Ladies Night: De Verbouwing

speciaal programma

Nieuws over het speciaal programma Ladies Night: De Verbouwing

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over Ladies Night: De Verbouwing

Emily Blunt, Joel Dawson, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davies en Nathanael Saleh in Mary Poppins Returns

Filmtips voor de kerstvakantie

21-12-2018 De drukke decemberdagen zijn bijna achter de rug. Die extra vrije uren zijn goed te besteden in de bioscoop. Deze films zijn volgens BiosAgenda de moeite waard deze kerstvakantie.

Elise Schaap (l) speelt 'May', Tjitske Reidinga speelt 'June' © 2018 ArjoFrank Fotografie | BiosAgenda.nl

Cast April, May en June uitgebreid

13-8-2018 Zojuist heeft Linda de Mol in een interview bekend gemaakt dat Tjitske Reidinga en Elise Schaap haar zussen spelen in de nieuwe Nederlandse film April, May en June. De opnames gaan eind augustus van start. De film zal vanaf 21 maart 2019 in de bioscopen te zien zijn.

TV-tip: De Verbouwing, 20:00 op RTL5

25-4-2015 Tessa is een succesvolle plastisch chirurg die net haar eigen praktijk heeft geopend. Thuis gaat het echter minder goed met haar: haar man is depressief en ze zitten midden in een ingewikkelde ecologische verbouwing. Gebaseerd op het boek van Saskia Noort.

TV-tip: De Verbouwing, 20:30 op RTL5

20-8-2014 Tessa is een succesvolle plastisch chirurg die net haar eigen praktijk heeft geopend. Thuis gaat het echter minder goed met haar: haar man is depressief en ze zitten midden in een ingewikkelde ecologische verbouwing. Ook verliest ze langzaam het contact met haar zoon.

Tweede helft Gouden Kalf nominaties bekend

3-10-2012 De tweede deel van de Gouden Kalf nominaties zijn bekend gemaakt. Vooral Plan C en De Heineken ontvoering hebben veel nominaties. Zeven voor Plan C en zes voor De Heineken Ontvoering.

Gouden Film voor De Verbouwing

17-9-2012 De verfilming van Saskia Noorts De Verbouwing heeft 100.000 mensen naar de bioscoop getrokken. De film draait pas sinds 6 september in de bioscoop en heeft nu al een Gouden Status.

Op de set van De Verbouwing

6-9-2012 Momenteel zijn de opnames van de film De Verbouwing in volle gang. Biosagenda.nl nam een kijkje op de set van deze nieuwste Saskia Noort verfilming. We spraken daar met cast en crew.

(c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl 2012

Premiere De Verbouwing in foto's

6-9-2012 Het première seizoen is weer begonnen! De Verbouwing ging afgelopen maandag in première. Onze fotograaf was erbij en fotografeerde cast en crew.

Still uit Your Sister's Sister

Deze week in première: speelweek 36

5-9-2012 De zomer is nu definitief voorbij. Het theaterseizoen is ook begonnen waardoor er nu meer bioscopen open zijn. Mooi moment om een nieuwe film te bezoeken. Deze week gaan er zes nieuwe films in première.

Will Koopman geflankeerd door de actrices Suzanne Visser en Linda de Mol neemt het publieksprijs voor Beste Nederlandse film in ontvangst.

Rembrandt Awards uitgereikt

13-3-2012 Gisteravond zijn de Rembrants Awards uitgereikt. Prijzen waren er voor Rutger Hauer (De Heineken Ontvoering), Carice van Houten (Black Butterflies) en voor Gooische Vrouwen (Will Koopman). Onze fotograaf was erbij.

Part II: Op de set van De Verbouwing

28-12-2011 In oktober bezocht BiosAgenda.nl de filmset van De Verbouwing. De opnames zitten er inmiddels op en de montage is in volle gang. Tijd om wat dieper in te gaan op de thematiek van de film.

Filmrechten nieuwe Saskia Noort nu al verkocht

9-11-2011 Het nieuwe boek van Saskia Noort moet nog uitkomen maar de filmrechten zijn nu al verkocht. Producent Millstreet Films heeft de rechten nu op Koorts. De verfilming De Verbouwing van Saskia Noort verschijnt in 2012.

Derde Saskia Noort op komst

25-8-2011 De opnames van de thriller De Verbouwing starten begin september. Het is het derde boek van Saskia Noort dat verfilmd wordt. Tjitske Reidinga, bekend van Gooische Vrouwen, speelt definitief de hoofdrol van Tessa.