compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU
Ladies night: Het Diner

speciaal programma

Nieuws over het speciaal programma Ladies night: Het Diner

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Nieuws over Ladies night: Het Diner

Een drama met zingende dromen

Setreport van de drama-musical Poor Boy

6-12-2019 Momenteel worden er opnames gemaakt voor de nieuwe Nederlandse drama met onder meer Thekla Reuten in de hoofdrol. Het is wel drama met een twist, want sommige scènes wordt leentje buur gespeeld met musicals. BiosAgenda.nl ging op onderzoek uit.

De Held opent Nederlands Film Festival

29-6-2016 Het Nederlands Film Festival heeft zijn openingsfilm voor de komende editie bekend gemaakt: De Held, een verfilming van een boek van Jessica Durlacher.

Amerikaanse versie Het Diner krijgt cast

18-1-2016 De Amerikaanse versie van Het Diner heeft zijn cast. Niemand minder dan Richard Gere, Steve Coogan, Laura Linney, Rebecca Hall en Chloë Sevigny zullen in de boekverfilming van Herman Koch te zien zijn.

Monic Hendrickx in De Held

9-9-2015 Monic Hendrickx gaat de hoofdrol spelen in De Held, een film naar het boek van Jessica Durlacher. De regie is in handen van Menno Meyjes die eerder Het Diner verfilmde.

Speelweek 29: nu in de bioscoop

15-7-2015 Geen lange introductie deze week! Er komen tien nieuwe films uit dus we hebben een hoop te bespreken. De film van de week is Inside Out.

(c) September Film

Zes Gouden Kalf nominaties voor Aanmodderfakker

1-10-2014 Gisteravond zijn alle nominaties bekend gemaakt. De film Aanmodderfakker heeft maar liefst zeven nominaties binnen gesleept waaronder die van Beste Film.

Verkiezing publieksprijs NFF geopend

1-9-2014 Per vandaag kan iedereen stemmen op het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm, de publieksprijs van het Nederlands Film Festival. Negentien Nederlandse films maken kans op deze prijs.

Menno Meyjes verfilmt De Reunie

14-8-2014 Menno Meyjes, die vorig jaar Het Diner verfilmde, gaat zich nu storten op de verfilming van De Reünie van Simone van der Vlugt. De opnames van de film moeten starten in september.

De beste film van 2013 volgens BiosAgenda: La Vie D'Adele

De beste films van 2013!

23-12-2013 Het einde van het jaar is in zicht! Altijd een leuk moment voor eindejaarslijstjes. Wat waren nu de beste films van 2013? De redactie van BiosAgenda.nl heeft gestemd en we een top-5!

Gouden Film voor Het Diner

21-11-2013 Het Diner, de verfilming van het boek van Herman Koch, heeft 100.000 bezoekers gehaald. Daarmee krijgt de film van Menno Meyjes de Gouden Status.

Speelweek 45: deze week in première

6-11-2013 Morgen is het weer tijd voor nieuwe films in de Nederlandse bioscopen. Met vijf films deze week is er toch veel variatie. De film van de week is: Het Diner.

Kim van Kooten en Jacob Derwig (c) Arjo Frank

Het Diner: 'dit zijn hele enge mensen'

In gesprek met cast en regisseur Het Diner

4-11-2013 Aanstaande donderdag komt Het Diner uit, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Herman Koch. BiosAgenda.nl sprak met hoofdrolspelers Thekla Reuten, Jacob Derwig, Kim van Kooten en regisseur Menno Meyjes.

Het Diner naar Toronto

13-8-2013 De film Het Diner, naar het boek van Herman Koch, is geselecteerd voor het filmfestival van Toronto. De film zal vanaf 7 november in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.