compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Verliefd op Cuba

**1/200
Waardering: 2.5/5

Nieuws over het speciaal programma Ladies Night: Verliefd op Cuba

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

komedie, romantiek

Nieuws over Ladies Night: Verliefd op Cuba
Regisseur Johan Nijenhuis is extatisch met de Gouden film © 2019 Grasshopperstudios / Joke Schut.

Gouden Film Voor VERLIEFD OP CUBA

17-2-2019 Verliefd op Cuba is bekroond met een Gouden Film. De romantische komedie heeft 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Regisseur Johan Nijenhuis werd thuis verrast met de award.

Volgens distributeur Entertainment One zijn ook in Cuba de posters voor de film te zien © 2019 Entertainment One Benelux

Zeer goed bezochte ladiesnight VERLIEFD OP CUBA

14-2-2019 Regisseur Johan Nijenhuis krijgt het weer voor elkaar om de bioscoopstoelen te vullen met zijn nieuwste film Verliefd op Cuba, als we afgaan op de zeer goede bezoekcijfers van de Ladiesnight, derde beste ooit.

Rolf Sanchez, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première Verliefd op Cuba

Valentijnsdag in heel Nederland te zien

12-2-2019 Gisteravond ging de nieuwe langspeelfilm 'Verliefd op Cuba' officieel in première, een romkom in de lijn van 'Toscanse Bruiloft' en 'Verliefd op Ibiza'. Onze fotograaf was er uiteraard bij en fotografeerde o.a. de onvermijdelijke Jan Kooijman en nieuwkomer Rolf Sanchez.

Verliefd op Cuba kledinglijn

28-1-2019 Retro boutique TopVintage brengt een speciale damescollectie uit rondom de release van de door Johan Nijenhuis geregisseerde bioscoopfilm Verliefd Op Cuba. De film draait vanaf 14 februari in de bioscoop en de kleding is al te bestellen via hun webshop.

Abby Hoes en Rolf Sanchez © 2018  Entertainment One Benelux:

Verboden Scènes Cuba Gedraaid

20-11-2018 Voor de film Verliefd op Cuba worden twee scenes die door het communistische regime van het eiland zijn afgekeurd alsnog gedraaid. Voor een parodie op de communistische leider Castro wijkt regisseur Johan Nijenhuis uit naar Ibiza.

De acteurs en de regisseur tijdens de castpresentatie van de film Verliefd op Cuba (c) 2018 BiosAgenda.nl

Nijenhuis maakt film op Cuba

Kennismaking met hele cast film Verliefd op Cuba

15-6-2018 Enkele weken terug interviewde BiosAgenda.nl de cast van de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis, vlak voordat zij het vliegtuig richting Cuba pakten.

Jan Kooijman in 'Verliefd op Ibiza' (c) 2013

Jan Kooijman speelt in nieuwe Nijenhuis-film

16-4-2018 Jan Kooijman speelt een rol in de nieuwe romkom van Johan Nijenhuis genaamd Verliefd op Cuba, die zich op Cuba afspeelt. Kooijman speelt de rol van Juan. Woensdag wordt de hele cast bekend gemaakt.

Johan Nijenhuis (c) Entertainment One Benelux <br />
2018

Johan Nijenhuis filmt romkom op Cuba

12-4-2018 Regisseur Johan Nijenhuis heeft toestemming om de nieuwe romkom Verliefd op Cuba op Cuba te filmen. Daarmee is Nijenhuis de eerste Nederlandse regisseur die een film op het communistische eiland mag maken.

Synopsis distributeur
Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.