compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Nieuws over de film Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Nieuws over Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Home van Hoytema © 2015 Arjo Frank

Nederlandse Cameramensen

Nederlanders hebben naam gemaakt in de filmwereld

4-8-2020 Vier Nederlanders hebben hun stempel gedrukt op de visualisatie van films: Joris Ivens, Robby Müller, Jan de Bont en Theo van de Sanden. Sindskort hoort in dat rijtje ook Hoyte van Hoytema. Hier een overzicht van Nederlandse cameramensen.

Eerste trailer nieuwe Tomb Raider online.

20-9-2017 Alicia Vikander is de nieuwe Lara Croft, de film Tomb Raider komt 15 maart 2018 uit en wordt geregisseerd door Roar Uthaug. Wederom rust het lot van de mensheid in haar handen. Eerderspeelde Angelina Jolie de hoofdrol.

Nieuw werk van Jan de Bont?

23-1-2012 De laatste keer dat Jan de Bont een film regisseerde was in 2003 met Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life. Diverse media melden nu dat hij bezig is met een remake van Five Minutes to Live.

Wereldpremiere The Phantom of the Opera

Musical van Andrew Lloyd Webber verfilmd.

8-12-2004 LONDON - Het heeft 14 jaar geduurd voor deze verfilming er kwam. Na meerdere pogingen van verscheidene producenten en filmstudio's verschijnt het spook van de opera eindelijk op het witte doek.

Angelina Jolie volgens Esquire 'meest sexy vrouw'

18-10-2004 LOS ANGELES - Esquire heeft actrice Angelina Jolie verkozen tot 'most sexy woman'. Dat staat in de laatste editie van het Amerikaanse mannenmaandblad.

China doet 'Tomb Raider' in de ban

29-8-2003 HONGKONG - China heeft de nieuwste Tomb Raider in de ban gedaan. Volgens een functionaris bij de Chinese censuur stelt de actiefilm het land in een negatief daglicht. China is het eerste land dat 'Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life' verbiedt.

Angelina Jolie doet oproep voor Arjan Erkel

25-8-2003 MOSKOU - De actrice Angelina Jolie heeft zondag in Moskou opgeroepen de Nederlandse medewerker van Artsen zonder Grenzen Arjan Erkel vrij te laten. Ze deed dit in haar functie als ambassadrice van de vluchtelingenorganisatie UNHCR van de Verenigde Naties.


Cast & Regisseur