compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Le Fidèle > Nieuws

Le Fidèle

***1/20
Waardering: 3.5/5

Nieuws over de film Le Fidèle

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, misdaad

Nieuws over Le Fidèle
Adèle Exarchopoulos en Matthias Schoenaerts op de set van Le fidèle

Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos over Le fidèle

Matthias Schoenaerts: „Liefde is een keuze”

2-11-2017 Deze week verschijnt de liefdesdrama Le fidèle in de bioscopen. Biosagenda.nl sprak in Toronto tijdens het filmfestival met de twee hoofdrolspelers de vurige en charismatische Matthias Schoenaerts en de rustige maar intense Adèle Exarchopoulos.

Synopsis distributeur
De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino (Matthias Schoenaerts) en autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos), is de verleiding om zijn volgende overval te plegen in de nieuwe crime-thriller van regisseur Michaël R. Roskam (Rundskop, The Drop).

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur Bénédicte “Bibi' Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, voor hen beiden en voor iedereen om hen heen. Gigi en Bibi zullen tegen noodlot, rede en eigen zwaktes moeten vechten om hun liefde te redden. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?