compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU
Luizenmoeder - De Film

Nieuws over de film Luizenmoeder - De Film

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Luizenmoeder - De Film

Luizenmoeder – de film bekroond met Goud

4-8-2021 Luizenmoeder - De Film heeft 100.000 bezoekers naar de bioscopen getrokken en krijgt hiervoor de Gouden Film Award. De komedie — over het dagelijks leven rondom het schoolplein met Juf Ank — is geregisseerd door Ilse Warringa en Jan Albert de Weerd.

Klas uit Luizenmoeder de Film

Premièrefoto's Luizenmoeder de Film

17-7-2021 De versoepeling van de coranamaatregelen is duidelijk merkbaar. De eerste filmpremière dit seizoen met een volle loper als vanouds. Pikant detail Ilse Warringa: de actrice, schrijfster en regisseur van de film moest vanwege gezin-quarantaine thuis blijven.

Trailer de Luizenmoeder De Film

9-6-2021 De trailer van Luizenmoeder - De Film is uitgebracht. Het is voor het eerst dat er beelden te zien zijn van de film die vanaf 28 juli te zien zal zijn in de bioscopen. (Klik op filmtitel om trailer te zien.)

A4 Drive-in-bioscoop in 2020 met een speciale projectie waar ook overdag films getoond worden

Films in het buitenlucht

Open brief aan Minister De Jonge

3-5-2021 Vorig jaar was er veel vraag naar drive-in-bioscopen, maar dit jaar is nog verwarring wat de zomer gaat brengen voor de bioscoopwereld. Maar één van de schrijvers van BiosAgenda.nl kan niet wachten en schrijft een open brief aan minister De Jonge.

Deel van poster

Luizenmoeder-De Film al voor de zomer in de bios

29-4-2021 LUIZENMOEDER – DE FILM is al voor de zomervakantie te zien in de Nederlandse bioscopen. De release van de eerste bioscoopfilm, naar aanleiding van de immens populaire tv-serie, staat nu gepland op 30 juni. Vandaag werd ook de poster bekend gemaakt

Ilse Warringa debuteert als speelfilmregisseur © 2020 Govert de Roos | DFW

Ilse Warringa regisseert Luizenmoeder - De Film

31-3-2020 Ilse Warringa maakt haar speelfilmdebuut als regisseur van Luizenmoeder - De Film. Het Nederlands Filmfonds kende op dinsdag 31 maart een Incentive bijdrage toe. De opnamen staan gepland voor de tweede helft van 2020.