compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Mamma Mia! Here We Go Again

***1/20
Waardering: 3.5/5

Nieuws over de film Mamma Mia! Here We Go Again

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

musical

Nieuws over Mamma Mia! Here We Go Again
Diner en film op de cour van Kasteel Limbricht © 2019 Landgoed Kasteel Limbricht

Brabants en Limburgs buitenfilm

Noem het Mediterraans of Bourgondisch, maar een buitenbios klopt hier helemaal

20-7-2019 De twee zuidelijke provincies zijn nooit vies geweest om zich op te dossen voor een feestje, dus pak die picknick-mand of plaid en lekker genieten van een film in het buitenlucht. BiosAgenda.nl zoekt uit waar de BuitenBiosen staan.

Still Bohemian Rhapsody © 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation

Bohemian Rhapsody breekt NL muziekfilmrecord

5-11-2018 Bohemian Rhapsody, de band biopic over Queen, heeft afgelopen weekend 150.525 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen getrokken, goed voor een box office van 1.468.340 Euro.

Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Zonnige première Mamma Mia! Here We Go Again

23-7-2018 Het weer was bijna Grieks tijdens de Nederlandse première van Mamma Mia! Here We Go Again. Onze fotograaf was erbij toen Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Hugh Skinner, Jeremy Irvine en Josh Dylan de blauwe loper betraden.

Amanda Seyfried en Meryl Streep in 'Mamma Mia! Here We Go Again' (c) 2018.

Recensie Mamma Mia! Here We Go Again

Perfecte zomerfilm met een vleug melancholie

20-7-2018 'Mamma Mia! Here We Go Again' doet als vervolgfilm wat bijna alleen 'The Godfather: Part II' voor elkaar kreeg: de film is minstens even goed en misschien zelfs beter dan het eerste deel.

Hugh Skinner, Alexa Davies, Jeremy Irvine, Jessica Keenan Wynn en Josh Dylan in 'Mamma Mia! Here We Go Again' (2018).

Donna's jeugdliefdes over Mamma Mia 2

Enthousiaste zomerfilm vol liefde en muziek

18-7-2018 In een chique vijfsterrenhotel in een zonovergoten Amsterdam ontmoeten we de jonge acteurs uit Mamma Mia! Here We Go Again, waaronder de 3 grote jeugdliefdes van hoofdpersoon Donna. Ze vertellen hoe het was om deze ontroerende zomerfilm te maken.

Beeld uit 'Jurassic World: Fallen Kingdom' (c) 2018.

Openlucht-filmfestival in het bos bij Apeldoorn

26-6-2018 In Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn vindt van 17 tot en met 25 augustus een openlucht-filmfestival plaats. Bioscoopketen Vue zal 9 films vertonen, waaronder animatiefilm Incredibles 2, horrorfilm Hereditary en actiefilm Jurassic World: Fallen Kingdom. De film Book Club is hier zelfs als voorpremière te zien.

Synopsis distributeur
Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.
Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends). Mamma Mia! Here We Go Again is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill), Parker en Catherine Johnson. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook