compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Manchester by the Sea

Nieuws over de film Manchester by the Sea

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Manchester by the Sea

Amazon is in de running om Landmark Theatres te kopen © 2018 BiosAgenda.nl

Online warenhuis aast op bioscoopketen

17-8-2018 Online warenhuis Amazon heeft zijn zinnen gezet op de kleine filmhuisketen Landmark Theatres. Indien het de online gigant lukt om de keten te kopen, dan verstevigt het zijn positie in het straatbeeld van de VS, als ook in filmland.

Moonlight wint Oscar: verkeerde winnaar uitgeroepen

27-2-2017 De 89e editie van de Oscars zijn zeer opmerkelijk verlopen. La La Land werd uitgeroepen tot Beste Film tot bleek dat er een verkeerd kaartje was voorgelezen en dat Moonlight had gewonnen.

Wie wint de Oscar 2017?

25-2-2017 Het leukste van de Oscars is om ze te voorspellen om er vervolgens achter te komen dat je er volkomen naast zit! BiosAgenda doet ook een poging.

Genomineerden Oscars 2017 bekend

24-1-2017 Zojuist zijn de genomineerden van the Acacdemy Awards bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. Vooral La La Land kreeg veel nominaties: 14 stuks om precies te zijn.

MBTS_2354.CR2, K Period Media

Speelweek 3: nieuw in de bios!

18-1-2017 Er komen deze week een heleboel films uit: maar liefst negen stuks! Er valt dus genoeg te beleven en te zien voor iedereen.

Casey Affleck in Manchester By The Sea

Interviews Manchester by the Sea

'Het is fijn als mensen een connectie voelen met je acteerwerk'

18-1-2017 Manchester by the Sea lijkt de grote Oscarfavoriet nadat het verschillende Golden Globes- nominaties in de wacht sleepte, waarvan "Casey Affleck" er één verzilverde. BiosAgenda.nl sprak in Toronto met Affleck, regisseur "Kenneth Lonergan" en "Lucas Hedges" over het maken van deze aangrijpende film.

De prijs waar het allemaal om te doen is.

BAFTA's maakt genomineerden bekend

10-1-2017 De awards vliegen je deze dagen om de oren. Vandaag komen daar de BAFTA's bij, de belangrijkste Britse filmprijzen. Vooral La La Land is veel genomineerd.

Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land

Golden Globes maakt genomineerden bekend

12-12-2016 Het is echt weer het seizoen van de awards. Vandaag zijn daar de Golden Globes aan toegevoegd, één van de belangrijkste prijzen voor film en televisie. Vooral La La Land heeft veel nominaties.


Cast & Regisseur