compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mees Kees > Nieuws
Mees Kees

Nieuws over de film Mees Kees

Voor alle leeftijden

Nieuws over Mees Kees

Taalboek van Paulien Cornelisse wordt film

13-9-2016 Het boek 'Taal is zeg echt maar mijn ding' van Paulien Cornelisse wordt verfilmd. Dat meldt filmjournalist Ab Zagt in het Algemeen Dagblad.

(c) Independent

Dikkertje Dap wordt film

29-8-2016 Het kinderrijmpje Dikkertje Dap van Annie M.G. Schmidt wordt verfilmd. In de film zullen onder andere Martijn Fischer en Egbert Jan Weeber te zien zijn.

Dennis Bots (c) Arjo Frank

Cast Code M. bekend

23-10-2014 De cast voor de familiefilm Code M is bekend. Derek de Lint, Nina Wyss, Senna Borsato en Joes Brauers zullen de hoofdrollen gaan vervullen. De film zal worden geregisseerd door regisseur Dennis Bots, die bekend is van Oorlogsgeheimen.

Gerda Havertong in Mees Kees 3

2-6-2014 Gerda Havertong gaat een rol spelen in de derde film van Mees Kees. Ze speelt een belangrijke bijrol in de film. De opnames van de film beginnen deze week.

Derde Mees Kees film op komst

1-1-2014 De films Mees Kees en het vervolg Mees Kees op kamp waren beide n een groot succes. Nu is bekend geworden dat er een derde film komt: Mees Kees op de Planken wordt deze zomer opgenomen.

Speelweek 50: deze week in première

11-12-2013 Pak de winterjas maar van de kapstok want het is tijd voor nieuwe films in de bioscopen. Vandaag hebben vijf films hun aftrap in de Nederlandse en morgen ook nog eens zeven. De film van de week is Soof.

Still uit Mees Kees

Vervolg op Mees Kees in de maak

5-2-2013 Er komt een vervolg op de populaire film Mees Kees. De opnames van de nieuwe film beginnen deze zomer.

(c) Cineart

Ernest & Célestine wint op Cinekid

29-10-2012 Ernest et Célestine heeft op Cinekid zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. De Franse animatiefilm is ook bekend onder de titel Brammert en Tissie (NL).

Platina film voor Mees Kees

29-10-2012 De film Mees Kees heeft binnen een maand tijd meer dan 400.000 bezoekers weten te trekken. Daarmee heeft de film een Platina Status behaald.

Still uit Mees Kees

Deze week in première: speelweek 40

3-10-2012 Deze week gaan er maar liefst 11 (!) nieuwe films in première. Dus ga er even voor zitten en dan zetten wij ze allemaal op een rij.

Hoofdrolspeler Willem Voogd (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl

Première Mees Kees in foto's

1-10-2012 Zaterdagmiddag ging in Utrecht op het Nederlands Film Festival de familiefilm Mees Kees in première. Onze fotograaf was ook daarbij en fotografeerde de gasten.


Cast & Regisseur