compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Men's Night: New Kids Marathon

Marathon

Nieuws over Men's Night: New Kids Marathon

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Men's Night: New Kids Marathon

Scène in de friettent in Maaskantje uit 'New Kids Turbo' © 2010

Friettent Maaskaantje wordt gesloopt

9-1-2020 Eén van de markantste locaties uit de Nederlandse film, de friettent uit New Kids Turbo en New Kids Nitro in Den Dungen, gaat tegen de vlakte en er rijst binnenkort een betonnen nieuwbouw friettent.

Tim Haars, tweede van links, in New Kids Nitro (2011).

Tim Haars opent nieuwe Vue-bios

14-3-2018 Acteur Tim Haars zal op 8 april de vernieuwde Vue-bioscoop in Den Bosch openen. Bezoekers kunnen dan terecht voor films en een borrel.

Bro's Before Ho's ook in Duitse bioscopen

12-12-2014 De nieuwe speelfilm van Steffen Haars en Flip Van der Kuil zal vanaf januari ook in de Duitse bioscopen draaien. Hun vorige films, New Kids Nitro en New Kids Turbo, werden ook in Duitsland vertoond.

New Kids stoppen ermee

13-3-2012 Na twee succesvolle bioscoopfilms en een TV serie vinden de New Kids het mooi geweest. De New Kids sluiten af met een optreden met Paul Elstak en Corry Konings.

Will Koopman geflankeerd door de actrices Suzanne Visser en Linda de Mol neemt het publieksprijs voor Beste Nederlandse film in ontvangst.

Rembrandt Awards uitgereikt

13-3-2012 Gisteravond zijn de Rembrants Awards uitgereikt. Prijzen waren er voor Rutger Hauer (De Heineken Ontvoering), Carice van Houten (Black Butterflies) en voor Gooische Vrouwen (Will Koopman). Onze fotograaf was erbij.

Drie van de vier Gooische vrouwen zijn genomineerd (c) Arjo Frank/BiosAgenda

Genomineerden voor Rembrandt awards bekend

1-2-2012 Vandaag zijn de genomineerden voor de Rembrandt awards bekend gemaakt. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor beste jeugdfilm omdat de organisatie vindt dat 'dat Nederland erg goed en creatief is op het gebied van produceren voor een specifieke jonge doelgroep.'

Platina voor New Kids Nitro

3-1-2012 New Kids Nitro heeft sinds zijn release 400.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De film heeft daarmee een Platina Status behaald. Het vorige deel New Kids Turbo was ook een succes: die haalde uiteindelijk meer dan 1 miljoen bezoekers.

Kerstvakantie 2011: tips voor films

23-12-2011 Het is weer kerstvakantie! BiosAgenda.nl zet de leukste filmtips op een rij.

Nu al goud voor New Kids Nitro

12-12-2011 Dit weekend heeft New Kids Nitro al meer dan 100.000 bezoekers getrokken. De film heeft nu dus een gouden status en lijkt net zo'n succes te worden als New Kids Turbo.

Première New Kids Nitro in beeld en geluid

8-12-2011 Het kan je niet ontgaan zijn: New Kids Nitro ging in première. BiosAgenda.nl en fotograaf Arjo Frank waren uiteraard aanwezig en zetten de cast en crew op foto en video.

Let op: Leeftijdsgrens New Kids Nitro naar 16

8-12-2011 Kijkwijzer heeft op het laatste moment de leeftijdsgrens van New Kids Nitro verhoogt naar 16 jaar. Deze grens word streng toegepast door bioscopen. Ben je jonger dan 16 dan word je niet toegelaten.

De vorige film won de Rembrandt award (c) Arjo Frank/Biosagenda

MovieBits: Tim Haars over New Kids Nitro

15-10-2011 Op de rode loper van CineKid sprak Biosagenda met Tim Haars over New Kids Nitro, de tweede film over de Brabantse aso's.

Sylvia Hoeks wil aso in New Kids spelen

21-4-2011 De meeste mensen zullen Sylvia Hoeks associëren met haar serieuze filmrollen in Tirza en De storm. Toch wil ze graag een kettingrokende aso spelen in New Kids Nitro. Dit zei ze in een interview met het AD.


Cast & Regisseur

Huub Smit
Huub Smit
Richard Batsbak
Tim Haars
Tim Haars
Gerrie van Boven
Wesley van Gaalen
Wesley van Gaalen
Rikkert Biemans
Steffen Haars
Steffen Haars
Robbie Schuurmans
Flip Van der Kuil
Flip Van der Kuil
Barrie Butsers
Steffen Haars
Steffen Haars
Regisseur