compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU
Home > Films > Meskina > Nieuws
Meskina

Nieuws over de film Meskina

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Meskina

Jouman Fattal, ArjoFrank Fotografie

Meskina in première

19-7-2021 De nieuwe feelgood speelfilm Meskina — over een vrouw die de dertig aantikt en iedereen verwacht van alles van haar — is waarschijnlijk de laatste première voor de zomervakantie en uiteraard heeft BiosAgenda.nl er beelden van.

Joke Bruijs in Casa Coco © 2020 Greenfield Film Productions

Opnames Casa Coco van start, cast bekend

12-2-2021 In de feelgood bioscoopfilm Casa Coco zal naast Joke Bruijs en Gerard Cox ook Katja Schuurman, Richard Groenendijk, Loes Luca, Frederique Spigt, Oscar Aerts, Tania Kross, Chris Tates, Gijs de Lange en Pamela Teves te zien zijn. De film komt in bioscoop eind 2021.

Sisi Bolatini

Sisi Bolatini toegevoegd aan cast MESKINA

27-8-2020 De populaire sociale media persoonlijkheid Sisi Bolatini (Traveling Turbanista) maakt haar acteerdebuut in de nieuwe komedie Meskina — over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden. De film is vanaf 21 januari te zien in de bioscoop.

Cast bekend van de komedie MESKINA

30-7-2020 In de bioscoopfilm Meskina speelt Maryam Hassouni de hoofdrol in een eigentijds verhaal over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. De film komt 21 januari 2021 in de bioscoop.