compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Nieuwe tieten > Nieuws

Nieuwe tieten

Nieuws over de film Nieuwe tieten

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Nieuwe tieten

Een film op het lijf van Wende geschreven

18-2-2015 19 februari komt de film Zurich uit, de nieuwe film van Sacha Polak die eerder Hemel maakte. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Wende Snijders. BiosAgenda.nl was tijdens de opnames van deze film aanwezig op de set en sprak met Wende Snijders, Sacha Polak en Barry Atsma.

Wende Snijders

Wende Snijders in nieuwe Sacha Polak

4-11-2013 Binnenkort starten de opnames van de film Zurich, de nieuwe film van Sacha Polak (Hemel, Nieuwe tieten). Hoofdrolspeler is Wende Snijders, die we vooral kennen als zangeres.

TV-tip, Nieuwe Tieten, 23:00 op Nederland 2

7-10-2013 Regisseur Sacha Polak weet al jaren dat ze draagster is van het erfelijk kanker-gen BRCA1 en heeft daarmee een sterk verhoogde kans op borstkanker. In deze documentaire zien we haar de beslissing nemen of ze haar borsten preventief moet laten verwijderen of niet. En wat betekent deze beslissing voor haar vriend en familie?

Speelweek 40: deze week in première

2-10-2013 Ook deze week komen er natuurlijk nieuwe films in de bioscoopzalen van Nederland. Met maar liefst tien premières zit er voor iedereen wel wat tussen en kunnen alle Nederlandse filmliefhebbers hun agenda weer vullen. De film van de week is dit keer Gravity.

Sacha Polak (c) Cinema Delicatessen

Nieuwe Tieten: eerlijkheid boven ijdelheid

30-9-2013 3 oktober komt de documentaire Nieuwe Tieten landelijk uit in de bioscoop. Eerder deze week was de documentaire te zien op het Nederlands Film Festival. Wij spraken met regisseur Sacha Polak over deze bijzondere film.


Cast & Regisseur