compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Nocturnal Animals

Nieuws over de film Nocturnal Animals

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Nocturnal Animals

Wie wint de Oscar 2017?

25-2-2017 Het leukste van de Oscars is om ze te voorspellen om er vervolgens achter te komen dat je er volkomen naast zit! BiosAgenda doet ook een poging.

De prijs waar het allemaal om te doen is.

BAFTA's maakt genomineerden bekend

10-1-2017 De awards vliegen je deze dagen om de oren. Vandaag komen daar de BAFTA's bij, de belangrijkste Britse filmprijzen. Vooral La La Land is veel genomineerd.

De beste films van 2016!

19-12-2016 Het is weer lijstjestijd! BiosAgenda maakt de balans op en zet de beste films van het jaar op een rij. In plaats van één lijst hebben we onze vaste redacteuren gevraagd om hun top-10.

Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land

Golden Globes maakt genomineerden bekend

12-12-2016 Het is echt weer het seizoen van de awards. Vandaag zijn daar de Golden Globes aan toegevoegd, één van de belangrijkste prijzen voor film en televisie. Vooral La La Land heeft veel nominaties.

MOANA is an adventurous, tenacious and compassionate 16-year-old who sails out on a daring mission to save her people. Along the way, she discovers the one thing she's always sought: her own identity.

Speelweek 48: nieuw in de bios!

30-11-2016 Het is bijna de laatste maand van het jaar en dan komen er altijd heel veel film uit. Deze week zijn het maar liefst negen! De film van de week is Vaiana.

Amy Adams in Nocturnal Animals

Nocturnal Animals recensie

'Prachtige, maar lege beelden'

30-11-2016 Gedurende heel Nocturnal Animals wachtte ik op iets. Een moment waarop de film tot mij ging spreken. Want ik zag een film die connecties en betekenis suggereerde de ik niet voelde. Of niet begreep.

Venetië maakt line-up bekend

28-7-2016 Het filmfestival van Venetië heeft zijn line-up bekend gemaakt. Onder de geselecteerde films die kans maken op de Gouden Leeuw zit ook Martin Koolhoven's Brimstone.


Cast & Regisseur

Amy Adams
Amy Adams
Susan Morrow
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Tony Hastings
Isla Fisher
Isla Fisher
Laura Hastings
Armie Hammer
Armie Hammer
Walker Morrow
Tom Ford
Tom Ford
Regisseur