compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU

Op stap met Dirk Scheele

Nieuws over de film Op stap met Dirk Scheele

Voor alle leeftijden

familiefilm, kinderfilm

Nieuws over Op stap met Dirk Scheele
Dirk Scheele (c) 2018 JustForKids/BiosAgenda.nl

Dirk Scheele maakt een film speciaal voor peuters

7-7-2018 Peuteridool Dirk Scheele — bekend van tv en internetfilmpjes — brengt een film speciaal voor de allerkleinsten naar de bioscoop, met zachter geluid en gedimd licht. Een film vol met liedjes waarbij alle peuters mee kunnen zingen en dansen.

© 2018 DirkScheele.nl

Moviebit: Dirk Scheele maakt bioscoopfilm

Vanaf juli in de Nederlandse bioscopen

11-5-2018 Kinderpopster Dirk Scheele viert zijn 25-jarig artiestenjubileum door een heuse bioscoopfilm te maken: Op stap met Dirk Scheele. BiosAgenda.nl sprak hem hierover.

Synopsis distributeur
Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm.

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.