compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Patatje Oorlog

Nieuws over de film Patatje Oorlog

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Patatje Oorlog

Beppie Melissen (c) Arjo Frank

Nicole van Kilsdonk maakt Oude Liefde

11-10-2016 Nicole van Kilsdonk heeft haar nieuwe project bekend gemaakt: Oude Liefde, een film met onder andere Beppie Melissen en Gene Bervoets.

Maruschka Detmers in Ventoux

27-6-2014 Actrice Maruschka Detmers gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in Ventoux, een film met onder andere Kasper van Kooten en Wim Opbrouck. Dit is de eerste Nederlandse rol voor Detmers.

Lies Visschedijk en Kim van Kooten in drama

6-1-2014 Lies Visschedijk en Kim van Kooten zullen samen te zien zijn in de dramafilm Onder Het Hart. De opnames van de dramafilm beginnen volgende week.

Cast Oorlogsgeheimen bekend gemaakt

12-4-2013 Vandaag heeft filmdistribiteur Dutch Film Works de hoofdrollen bekend gemaakt van de familiefilm Oorlogsgeheimen: regisseur van die film is Dennis Bots.

Drie van de vier Gooische vrouwen zijn genomineerd (c) Arjo Frank/BiosAgenda

Genomineerden voor Rembrandt awards bekend

1-2-2012 Vandaag zijn de genomineerden voor de Rembrandt awards bekend gemaakt. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor beste jeugdfilm omdat de organisatie vindt dat 'dat Nederland erg goed en creatief is op het gebied van produceren voor een specifieke jonge doelgroep.'

Patatje Oorlog wint op Cinekid

20-10-2011 De openingsfilm van het Cinekid festival, Patatje Oorlog heeft de juryprijs gewonnen voor beste jeugdfilm.

CineKid: première Patatje Oorlog in beeld en geluid

14-10-2011 Op de eerste dag van het CineKid festival ging de kinderfilm Patatje Oorlog in première. Daarvoor vulde de Westergasfabriek zich met kinderen en ook Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima waren aanwezig. Biosagenda deed verslag.

Scene uit Patje Oorlog. (c) A-film

Vanaf woensdag: Cinekid 2011

7-10-2011 Woensdag 12 oktober begint weer het Cinekid festival, het filmfestival voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Biosagenda.nl geeft alvast een voorproefje.

De herfstvakantie, altijd een mooi moment voor de film.

Kinderfilms: waar moet je in de herfstvakantie naar toe?

6-10-2011 Binnenkort is het weer herfstvakantie. Altijd een mooi moment om met kinderen naar een kinderfilm te gaan. Dit jaar lijkt er meer aanbod dan ooit. Biosagenda.nl zet de keuzes op een rij.

Beeld uit Patatje Oorlog

Cinekid 2011 opent met Patatje Oorlog

12-7-2011 In oktober begint het jaarlijkse Cinekid weer: een filmfestival voor kinderen. De openingsfilms dit jaar is Patatje Oorlog van Nicole van Kilsdonk.