compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Plan C > Nieuws

Plan C

Nieuws over de film Plan C

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Plan C

De Grote Zwaen recensie

'Mank ritme'

26-10-2015 De Grote Zwaen is een van de titels die in première gaat op het Nederlands Film Festival. Gaat Max Porcelijn na Plan C weer scoren? Lees nu de recensie.

Ruben van der Meer in J. Kessels

18-11-2014 Ruben van der Meer gaat een rol spelen in de verfilming van J. Kessels, The Novel. We kennen hem van de Lama's en Plan C. Ook Frank Lammers en Fedja van Huêt zullen in de film te zien zijn.

De Broncode van Erik Smit wordt film

20-12-2013 Het boek 'De Broncode' van auteur Eric Smit wordt ook een film. Max Porcelijn (Plan C) zal de film regisseren. De opnames beginnen in 2015. Het is nog onbekend wie in de film gaan spelen. De broncode vertelt over televisiereparateur Jan Sloot, die een revolutionaire coderingstechnologie ontwikkelt.

Deze week in première: speelweek 6

6-2-2013 Het is woensdag en half Nederland maakt zich op voor carnaval! Mocht je geen carnaval vieren of even een pauze willen van al dat bier dan hebben we nu zeven nieuwe films voor je. The Man with the Iron Fists is de film van de week.

Alle Gouden Kalf Winnaars op een rij

6-10-2012 Gisteravond zijn in Utrecht de Gouden Kalveren uitgereikt tijdens de slotavond van het Nederlands Film Festival. We zetten alle winnaars voor je op een rij.

Tweede helft Gouden Kalf nominaties bekend

3-10-2012 De tweede deel van de Gouden Kalf nominaties zijn bekend gemaakt. Vooral Plan C en De Heineken ontvoering hebben veel nominaties. Zeven voor Plan C en zes voor De Heineken Ontvoering.

Plan C wint in Texas scenario prijs

27-9-2012 De Nederlandse film Plan C heeft op het Fantastic Fest Festival in Austin, Texas de prijs voor het beste scenario gewonnen. Het festival is een van de grootste filmfestivals van Noord-Amerika.

Plan C verkocht aan VS

6-3-2012 De filmrechten van de Nederlandse film Plan C zijn verkocht aan de Verenigde Staten. Dat betekent dat er een Amerikaanse remake van de film komt. De producenten van de Nederlandse versie worden daarbij betrokken.

Ruben van der Meer (c) Arjo Frank/BiosAgenda

Première Plan C in foto's

29-2-2012 Afgelopen maandag ging Plan C met Ruben van der Meer in première. Onze fotograaf was er natuurlijk bij.

Still uit Project X. (c) Warner Bros.

Deze week in première: speelweek 9

29-2-2012 Morgen is het weer donderdag en dat betekent dat er weer nieuwe films uitkomen in de bioscoop. BiosAgenda.nl zet ze voor je op een rij.

In gesprek over Plan C

28-2-2012 BiosAgenda.nl interviewde regisseur Max Porcelijn en hoofdrolspeler Ruben van der Meer over de film Plan C.

Still uit Plan C (c) A-film

'Plan C website gehackt door Anonymous'

16-2-2012 Zojuist is er een persbericht binnengekomen waarin filmproducent Lev Pictures claimt gehackt te zijn door de hackersgroep Anonymous.
Cast & Regisseur

Ton Kas
Ton Kas
Bram Gotsbach
Ruben van der Meer
Ruben van der Meer
Ronald Plasmeyer
René van 't Hof
René van 't Hof
Gerrit Ketting
Max Porcelijn
Max Porcelijn
Regisseur
Plan C poster