compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Prometheus 3D > Nieuws
Prometheus 3D

Nieuws over de film Prometheus 3D

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Nieuws over Prometheus 3D

Nieuwe Alien moet wachten op Prometheus 2

30-10-2015 De Alien-film die Neill Blomkamp aan het ontwikkelen is, staat momenteel op een laag pitje. Blomkamp moet namelijk wachten totdat duidelijk is wat Ridley Scott met het vervolg op Prometheus gaat doen.

'Ode aan de menselijke veerkracht'

30-9-2015 Voor The Martian verfilmde Ridley Scott het razend populaire boek van Andy Weir, over een astronaut die alleen achterblijft op Mars met enkel zijn vindingrijkheid om zich te redden.

Neill Blomkamp maakt Alien 5

19-2-2015 Neill Blomkamp heeft de afgelopen maanden concept art laten uitlekken voor een nieuwe film in de Alien-franchise. Oorspronkelijk was dit voor een film die was geannuleerd maar nu blijkt dat Blomkamp de film toch gaat maken.

Prometheus 2 in 2016

25-3-2014 Prometheus was als Alien prequel een aardige tegenvaller. Toch is nu zeker dat er een vervolg komt op de film. Michael Green gaat het script wat er momenteel ligt herschrijven en de regie ligt nog steeds bij Ridley Scott.

Idris Elba in terroristen thriller

12-11-2013 Idris Elba, bekend van Prometheus en als Luther uit de gelijknamige tv-serie zal in de nieuwe thriller Bastille Day te zien zijn. Elba zal een Amerikaans geheim agent spelen die achter een terrorist aan zit.

Daniel Day Lewis in Lincoln (c) 20th Century Fox

Oscarnominaties bekend gemaakt

10-1-2013 Zojuist hebben Emma Stone en Seth MacFarlane de nominaties bekend gemaakt van de Academy Awards. Vooral Life of Pi, Amour en Lincoln zijn veelvuldig genomineerd.

Tony Scott

Regisseur Tony Scott (68) pleegt zelfmoord

20-8-2012 Tony Scott is overleden. Afgelopen zondag heeft de regisseur zelfmoord gepleegd door van een brug af te springen. Scott werd 68 jaar.

Bruce Willis in The Cold Light of Day

Deze week in première: speelweek 22

30-5-2012 Donderdag première dag! Iedere week zet BiosAgenda op woensdag de nieuwste premiere films voor je op een rijtje. Vanaf morgen zijn er maar liefst acht nieuwe films te zien!

Link tussen Alien en Prometheus valt tegen

27-2-2012 Prometheus is aangekondigd als een prequel van Alien. De link tussen de twee films valt echter tegen. Volgens regisseur Ridley Scott is de enige link tussen de films het feit dat de wereld wordt bestuurd door grote bedrijven.

Harrison Ford

Geen Harrison Ford in Blade Runner sequel

7-11-2011 Enkele weken terug wisten we te melden dat Scott Burns bezig was met het scenario van een Blade Runner sequel. Regisseur Ridley Scott heeft nu iets meer verteld over het project in The Wall Street Journal.

Fassbender toegevoegd aan cast 12 Years A Slave

12-10-2011 Voor de derde keer werken Michael Fassbender en regisseur Steve McQueen samen, ditmaal in een biopic over een man die in 1841 ontvoerd werd in Washington om in Louisiana als slaaf te werken. Fassbender is binnenkort te zien in Prometheus.

'Ik film nooit meer zonder 3D'.

25-7-2011 Ridley Scott, regisseur van onder andere Blade Runner, heeft op het jaarlijkse Comic-Con gezegd dat hij nooit meer een 2D film zal maken. Zijn nieuwste film Prometheus wordt momenteel in 3D opgenomen.


Cast & Regisseur

Charlize Theron
Charlize Theron
Meredith Vickers
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Elizabeth Shaw
Guy Pearce
Guy Pearce
Peter Weyland
Patrick Wilson
Patrick Wilson
Shaw's Father
Ridley Scott
Ridley Scott
Regisseur