compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Quality Time > Nieuws

Quality Time

***1/20
Waardering: 3.3/5

Nieuws over de film Quality Time

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, komedie

Nieuws over Quality Time
Guy Pearce als donderprekende dominee in Brimstone.

Brimstone en Moonlight beste films 2017

Filmjournalisten kiezen hun favorieten

29-12-2017 De Amerikaanse dramafilm Moonlight en de nederwestern Brimstone zijn door de Nederlandse filmpers verkozen tot de twee beste bioscoopfilms van het jaar. Moonlight werd door de 76 jurerende critici uitgeroepen tot beste film, terwijl Brimstone als de beste film van Nederlandse bodem uit de bus kwam.

(c) Nederlands Film Festival, Felix Kalkman

NFF maakt nominaties Gouden Kalveren bekend

4-9-2017 Binnenkort begint het Nederlands Film Festival weer: de organisatie heeft nu de nominaties voor de Gouden Kalveren bekend gemaakt.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2.

Speelweek 17: nieuw in de bioscoop!

26-4-2017 Er komen deze acht nieuwe films uit: altijd mooi om na Koningsdag lekker in de vakantie naar een film te gaan. De film van de week is Guardians of the Galaxy Vol. 2

Daan Bakker (c) Robbie Brussel

Interview Daan Bakker over Quality Time

25-4-2017 Quality Time is een Nederlandse film die zo moeilijk in een hokje valt te plaatsen dat we niet meer kunnen zeggen dan dat het een aanrader is. Lees nu het interview met regisseur Daan Bakker.

Rotterdam maakt winnaars bekend

6-2-2017 Het filmfestival in Rotterdam is dit weekend afgesloten met het bekend maken van de prijswinnaars, waaronder de winnaar van de Tiger Award.

Synopsis distributeur
Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk. Amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op. Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven. Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant. Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie. Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.