compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 28-1 t/m 3-2
Film van de week!
MENU
Raiders of the Lost Ark

Nieuws over de film Raiders of the Lost Ark

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Nieuws over Raiders of the Lost Ark

TV-tip: Raiders of the Lost Ark, 20:30, Veronica

13-3-2017 Archeoloog en avonturier Indiana Jones wordt door de Amerikaanse regering ingehuurd om de Ark des Verbonds te gaan zoeken, voordat de Nazi's dat doen. Indy en zijn oude vlam Marion gaan samen op zoek, waarbij ze diverse malen in de problemen komen.

Harrison Ford keert terug voor Indiana Jones 5

16-3-2016 Eind december werd bekend dat er een vijfde Indiana Jones zat aan te komen. Nu is bekend geworden dat zowel Harrison Ford als Steven Spielberg zullen terugkeren.

Raiders of the Lost Ark gaat weer de bios in

17-10-2011 Raiders of the Lost Ark bestaat dertig jaar. Om dat te vieren gaat de eerste Indiana Jones film opnieuw in de bioscoop draaien.

Spielberg keurt script Indiana Jones goed

George Lucas moet fiat nog geven

4-8-2005 LOS ANGELES - Het tweede script voor Indiana Jones 4 is gereed. Spielberg heeft het script goedgekeurd, maar de ware test moet nog komen: George Lucas verwierp het eerste script.

'Shawshank Redemption' beste niet-Oscarfilm

24-9-2004 LONDEN - 'The Shawshank Redemption' is de beste film die geen Oscar won. Het verhaal over een spectaculaire gevangenisontsnapping staat op de eerste plaats van een lijst rolprenten die het zonder hoogste filmonderscheiding moeten stellen.

Acteur Harrison Ford na twintig jaar gescheiden

8-1-2004 LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur Harrison Ford en de scenarioschrijfster Melissa Mathison hebben na bijna twintig jaar officieel een punt gezet achter hun huwelijk. Dat blijkt uit documenten die een rechtbank in Los Angeles woensdag openbaar heeft gemaakt.

Toch vierde Jurrasic Park

13-6-2002 Ondanks de felle kritiek op deel drie heeft Steven Spielberg aangekondigd dat er een vierde deel komt van Jurassic Park.


Cast & Regisseur

Harrison Ford
Harrison Ford
Indiana Jones
Karen Allen
Karen Allen
Marion Ravenwood
Denholm Elliott
Denholm Elliott
Dr. Marcus Brody