compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Rise of the Planet of the Apes

****1/2
Waardering: 4.3/5

Nieuws over de film Rise of the Planet of the Apes

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, drama, oorlog, science fiction, thriller

Nieuws over Rise of the Planet of the Apes

Recensie War For The Planet Of The Apes

'Uitstekend slotstuk'

13-7-2017 War For The Planet Of The Apes is derde film in de reeks nieuwe Planet Of The Apes-films. Deze derde en laatste film is een meer dan uitstekend slotstuk.

John Goodman in sci-fi

1-12-2016 John Goodman gaat een rol spelen in Captive State, de nieuwe film van "Ruprt Wyatt" die eerder Rise of the Planet of the Apes maakte. De nieuwe film is tot nu toe vrij geheimzinnig: er is nog niets bekend over het plot.

Speelweek 29: nieuw in de bioscoop

16-7-2014 Ondanks dat het zomer is komen er veel films uit: dat is een trend die we uit eerdere jaren niet kenden. De film van de week is Dawn of the Planet of the Apes.

TV-tip: Rise of the Planet of The Apes, 20:30, RTL5

11-7-2014 Wetenschapper Will Rodman (James Franco) voert genetische experimenten uit op apen. Hij is hierin zo succesvol dat de apen slimmer worden. Slimmer dan mensen zelfs. Hierdoor ontstaat een onvermijdelijke machtsstrijd tussen aap en mens.

Wie regisseert de Planet of the Apes sequel?

26-9-2012 Eerder deze maand werd bekend dat regisseur Rupert Wyatt niet zal meewerken op een vervolg van Rise of the Planet of the Apes. Er zijn inmiddels meerdere voor de regieklus.

Regisseur stapt uit Rise of the Planet of the Apes sequel

19-9-2012 Regisseur Rupert Wyatt stopt met het maken van een sequel op Rise of the Planet of the Apes. De film, die Dawn of the Planet of the Apes moet gaan heten, zal in 2014 moeten uitkomen maar volgens Wyatt is dat te snel. Hij moet dan een haastklus leveren en daar heeft hij geen zin in.

Pathé gaat korte films vertonen

19-7-2011 De korte film lijkt weer vaste grond aan de voeten te krijgen. Bioscoopketen Pathé gaat vier korte films van Nederlands komaf vertonen. De films zullen vertoond worden voor de vertoning van onder andere Rise of the Planet of the Apes.