compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Saving Private Ryan

****1/2
Waardering: 4.3/5

Nieuws over de film Saving Private Ryan

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama

Nieuws over Saving Private Ryan
Tom Hanks in Bridge Of Spies

Speelweek 48: nu in de bioscoop

25-11-2015 We hebben heel veel films te bespreken deze week! Er komen maar liefst twaalf nieuwe films uit en de film van de week is Bridge of Spies.

Tom Hanks in Larry Crowne

Tom Hanks wederom in Tweede Wereldoorlog film

29-11-2011 Tom Hanks lijkt bijna niet weg te slaan van De Tweede Wereldoorlog aangezien hij weer op het grote doek zal verschijnen voor een film over de oorlog.

Wie speelt de rol van Steve Jobs?

21-11-2011 De strijd is tussen George Clooney en Noah Wyle. Volgens het Amerikaanse Now magazine komen allebei de acteurs in aanmerking voor de rol. Wyle is al eerder in de huid gekropen van Jobs voor de film Pirates of Silicon Valley. De biopic van Jobs wordt geregisseerd door Mark Gordon (Saving Private Ryan) en geschreven door Aaron Sorkin (The Social Network).

Tom Hanks reden om film te bezoeken

Tom Cruise trekt juist geen volle zalen

12-12-2006 Het onderzoeksbureau Gallup heeft onderzoek gedaan naar de populariteit van filmacteurs onder het Amerikaanse publiek.

Spielberg verfilmt gijzelingsdrama München

23-4-2004 LOS ANGELES - Filmmaker Steven Spielberg gaat het gijzelingsdrama tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München verfilmen. De Amerikaanse regisseur heeft Ben Kingsley op het oog voor een rol in de film over de kidnapping van joodse atleten door Palestijnse militanten.

Acteur Sizemore veroordeeld voor mishandeling

29-10-2003 LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur Tom Sizemore, is maandag veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf en drie jaar voorwaardelijk. De filmster kreeg de straf voor het mishandelen van ex-hoerenmadam Heidi Fleiss.

'High Noon' populair onder presidenten VS

5-8-2003 De klassieke western High Noon is de populairste film onder Amerikaanse presidenten. Dat blijkt uit de documentaire 'All The Presidents' Films die donderdag op de Amerikaanse televisie te zien zal zijn, aldus verscheidene Amerikaanse media dinsdag.