compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
MENU
Shaun the Sheep Movie

Nieuws over de film Shaun the Sheep Movie

Voor alle leeftijden

Nieuws over Shaun the Sheep Movie

Première Early Man met stemmencast en publiek

12-1-2018 Op 7 februari beleeft de film Early Man haar première in Het Ketelhuis te Amsterdam. Nicolette Kluijver, Arjen Lubach en Koen Kardashian zullen samen met het publiek — die één van 100 kaarten heeft weten te bemachtigen — voor het eerst de film zien.

Wie wint de Oscar in 2016?

25-2-2016 Dit weekend worden de Oscars weer uitgereikt: nog steeds de beroemdste filmprijs van het jaar. Voor BiosAgenda het moment eens te speculeren wie er gaat winnen. We kunnen hier volledig de mist in gaan maar we zullen zien!

Oscars 2016 genomineerden bekend!

14-1-2016 Vandaag zijn alle genomineerden van de Oscars bekend gemaakt. The Revenant, Mad Max: Fury Road en The Martian zijn vaak genomineerd. The Revenant zelfs twaalf keer!

De prijs waar het allemaal om draait.

Golden Globes 2016 nominaties bekend

10-12-2015 Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt van The Golden Globes: een van de belangrijkste film- en TV-prijzen die er zijn. Vooral Carol heeft veel nominaties.

Speelweek 13: nu in de bioscoop

25-3-2015 Elke week zet BiosAgenda op woensdag de nieuwste filmreleases voor je op een rij. Deze week hebben we een bont gezelschap van maar liefst negen films. De film van de week is Shaun het schaap: de film.

Richard Starzek & Mark Burton

'Het geheim zit hem in de ogen'

In gesprek met de regisseurs van Shaun het Schaap

25-3-2015 Shaun het Schaap: De Film draait vanaf nu in de bioscopen. BiosAgenda.nl sprak met de twee regisseurs van deze film: Mark Burton en Richard Starzek. Een gesprek over animatie en het succes van Shaun.


Cast & Regisseur

Justin Fletcher
Justin Fletcher
Shaun and Timmy
John Sparkes
John Sparkes
The Farmer and Bitzer
Nick Park
Nick Park
Zichzelf
Mark Burton
Mark Burton
Regisseur