compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Sneekweek > Nieuws
Sneekweek

Nieuws over de film Sneekweek

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over Sneekweek

Loes Haverkort (c) Arjo Frank

Loes Haverkort in nieuwe romkom

18-5-2016 Loes Haverkort en Matthijs van de Sande Bakhuyzen gaan de hoofdrol spelen in een nieuwe romkom: Voor Elkaar Gemaakt.

Filmsetbezoek Sneekweek

22-1-2016 BiosAgenda was aanwezig op de set van Sneekweek, een thriller/komedie die zich volledig afspeelt in Friesland. Bekijk nu deze reportage!

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.  All Rights Reserved.

Speelweek 3: nu in de bioscoop

20-1-2016 Stampvol, zo kunnen we deze speelweek wel noemen. Er komen maar liefst twaalf nieuwe films uit. We hebben dus een hoop te bespreken. De film van de week is Creed.

Carolien Spoor, Copyright 2016 ArjoFrank Fotografie

De cast van Sneekweek op de rode loper

19-1-2016 Komende week gaat de film Sneekweek in première. In deze koude dagen komt een film in zomerse sferen als geroepen. Uiteraard was onze fotograaf erbij om de jonge cast goed op de digitale plaat te krijgen.

Catalogus A-film overgenomen

3-11-2015 Afgelopen september ging filmdistributeur A-film failliet. Nu is bekend geworden dat distributeur Dutch Film Works de catalogus heeft overgenomen.

Een sexy thriller-comedy in Snits

Castpresentatie 'Sneekweek'

16-7-2015 BiosAgenda reisde af naar naar Sneek (aka Snits) om kennis te maken met de cast van de nieuwe speelfilm Sneekweek, waar de opnames binnenkort van beginnen. We spreken onder meer Holly Brood, Jord Knotter,Yootha Wong-Loi-Sing, Ferry Doedens, Rutger Vink, Sanne Langelaar en David Lucieer.