compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Snow White and the Huntsman

Nieuws over de film Snow White and the Huntsman

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Nieuws over Snow White and the Huntsman

Speelweek 14: nieuw in de bios!

6-4-2016 Het is weer druk in de bioscopen deze week! Er komen maar liefst tien nieuwe films en we hebben dus een hoop te bespreken. De film van de week is Trumbo.

TV-tip: Snow White and the Huntsman, 20:30, Net5

6-4-2016 De boze koningin (Charlize Theron) is jaloers op Sneeuwwitje (Kristen Stewart) vanwege haar schoonheid. Ze stuurt een jager op haar af. Sneeuwwitje gaat echter bij de jager in de leer om zichzelf te kunnen verdedigen.

SHORT 174: Black Hole

30-3-2015 Regisseur Rupert Sanders kennen we van de film Snow White and the Huntsman en is momenteel bezig met de verfilming van Ghost in the Shell. Deze week in onze rubriek een korte film van zijn hand.

Nieuwe regisseur voor Huntsman prequel

21-1-2015 De prequel van Snow White and the Huntsman, heeft een nieuwe regisseur gevonden in de vorm van VFX-specialist, Cedric Nicolas-Troyan. De film zat al een tijdje zonder regisseur. Het is bedoeling dat de fantasy-avontuur film op 22 april 2016 uitkomt.

Geen Kristen Stewart in Snow White and the Huntsman 2

27-6-2014 Kristen Stewart zal niet terugkeren in het vervolg op Snow White and the Huntsman. De nieuwe film is namelijk een spinoff die simpelweg The Huntsman gaat heten. Regisseur van dienst is Frank Darabont.

Daniel Day Lewis in Lincoln (c) 20th Century Fox

Oscarnominaties bekend gemaakt

10-1-2013 Zojuist hebben Emma Stone en Seth MacFarlane de nominaties bekend gemaakt van de Academy Awards. Vooral Life of Pi, Amour en Lincoln zijn veelvuldig genomineerd.

Razzie-genomineerden bekend gemaakt

9-1-2013 De nominaties van de tegenhanger van de Oscar, de Razzies, zijn bekend gemaakt. Vooral The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 moet het dit jaar ontgelden.

Kristen Stewart in Snow White and the Huntsman 2

20-11-2012 Kristen Stewart gaat toch een rol spelen in een vervolg op Snow White and the Huntsman. Regisseur Rupert Sanders zal niet terugkeren. De sequel was uitgesteld nadat bekend was geworden dan Saunders en Stewart een affaire hadden.

UPDATE: Kristen Stewart niet in Snow White 2

16-8-2012 Er komt voorlopig geen vervolg op Snow White and the Huntsman met Kristen Stewart. Wel zijn er plannen voor een spin off met alleen the Huntsman, gespeeld door Chris Hemsworth.

Still uit Louise Wimmer (c) Contact Film

Deze week in première: speelweek 23

6-6-2012 Het is woensdag dus dan weet je dat je vanaf morgen weer een hoop nieuwe films kan zien. Het zijn er zes deze week.

Lily Cole in Sneeuwwitje verfilming

27-6-2011 Het model Lily Cole gaat een rol spelen in Snow White and the Huntsman, een verfilming van het bekende sprookje. Kristen Stewart speelt de hoofdrol en Charlize Theron speelt de boze schoonmoeder. De rol van Cole is nog onduidelijk.


Cast & Regisseur