compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Supernova > Nieuws

Supernova

***1/20
Waardering: 3.3/5

Nieuws over de film Supernova

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama

Nieuws over Supernova

Nederlandse winnaar op Indiaas Filmfestival

18-11-2014 Speelfilm Supernova van Tamar van den Dop heeft de 'Golden Royal Bengal Tiger Award' ontvangen in categorie Beste Regisseur. In Supernova gaat een meisje, gespeeld door Gaite Jansen op een zoektocht naar haar seksuele identiteit.

(c) We Want Cinema

NFF blog #6: Debat Distributie & Publiek

3-10-2014 Het Nederlands Film Festival is momenteel in volle gang. Onze vrienden van We Want Cinema houden een blog bij over hun belevenissen op het festival. Dit is het zesde deel in hun blog serie.

(c) September Film

Zes Gouden Kalf nominaties voor Aanmodderfakker

1-10-2014 Gisteravond zijn alle nominaties bekend gemaakt. De film Aanmodderfakker heeft maar liefst zeven nominaties binnen gesleept waaronder die van Beste Film.

Speelweek 16: nieuw in de bioscoop

16-4-2014 Deze week komen er zoveel films in de bioscoop uit dat we nauwelijks weten waar we moeten beginnen: 12 nieuwe films maar liefst! De film van de week is Belle en het Beest (NL).

Tamar van den Dop en Gaite Jansen (c) Arjo Frank

Supernova: in details zitten patronen van het grote

Interview met regisseur Tamar van den Dop

15-4-2014 Donderdag 17 april komt de Nederlandse film Supernova in de bioscoop, een film met in de hoofdrol Gaite Jansen. Wij spraken met regisseur, scenarioschrijver en actrice Tamar van den Dop.

Tamar van den Dop en Gaite Jansen

Première Supernova in foto's

12-4-2014 Vorige week zondag ging de film Supernova van Tamar van den Dop in premiere. BiosAgenda.nl was erbij en maakte exclusieve foto's!

Tamar van den Dop regisseert zichzelf

13-8-2012 Tamar van den Dop begint vandaag met de opnames van Supernova. Ze speelt zelf ook een rol in de film. De hoofdrol wordt gespeeld door Gaite Jansen.