compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Taxi Driver > Nieuws

Taxi Driver

Nieuws over de film Taxi Driver

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Taxi Driver

Tom Holland stars as Spider-Man in Columbia Pictures' SPIDER-MAN?: HOMECOMING., ©2017 CTMG, Inc. All rights reserved.  **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE

Speelweek 27: nieuw in de bioscoop!

5-7-2017 Het is weer gezellig in de bioscoop! Er komen een hoop nieuwe films uit en ook worden er films van "Martin Scorsese" opnieuw uitgebracht. De film van de week is Spider-Man: Homecoming.

Robert de Niro in Taxi Driver

Eye krijgt Martin Scorsese expositie

21-2-2017 Het Eye Film Instituut gaat per 25 mei een expositie inrichten over het leven en werk van regisseur "Martin Scorsese". De expositie was eerder te zien in Berlijn, Parijs, Melbourne en New York.

Scorsese richt zich op kleine films

The Departed komt binnen op tweede plaats

17-10-2006 De Amerikaanse regisseur Martin Scorcese heeft aangegeven zich in de toekomst liever met kleine producties bezig te houden. Afgelopen week ging zijn nieuwe film The Departed in première, waarvoor een budget van 72 miljoen euro beschikbaar was.

Scorsese stopt met grote producties

Regisseur legt zich toe op korte film

15-11-2005 MARRAKECH - De Amerikaanse regisseur Martin Scorcese zal vanaf volgend jaar geen grote Hollywood-films meer maken. Dit maakte hij bekend op het internationale filmfestival in Marokko.

Frankly, my dear, I don't give a damn

Uitspraak Clark Gable beroemdste filmquote

23-6-2005 LOS ANGELES - Het Amerikaans Filminstituut heeft de top tien beroemdste filmquotes bekendgemaakt. De quote van Clark Gable staat op nummer 1.

Rob Marshall beste speelfilmregisseur 2002

3-3-2003 Rob Marshall is zaterdagavond door het Directors Guild of America uitgeroepen tot beste speelfilmregisseur 2002. Hij ontving de prijs voor zijn debuutfilm 'Chicago'.

Nederlandse figuranten gezocht voor 'The Exorcist'

21-1-2003 Voor de opnames van de Amerikaanse film 'The Exorcist: The Beginning', waarin de Nederlandse acteur Antonie Kamerling een rol speelt, worden Nederlandse figuranten gezocht. Vrijdag zijn daarvoor audities in de Italiaanse filmstudio's Cinecittá in Rome.

Kamerling maakt Hollywood-debuut

2-11-2002 De Nederlandse acteur Antonie Kamerling maakt binnenkort zijn Amerikaanse debuut in het vierde deel van 'The Exorcist'. Dat heeft zijn agent in Londen zaterdag bevestigd.
Cast & Regisseur

Robert De Niro
Robert De Niro
Travis Bickle (as Robert DeNiro)
Harvey Keitel
Harvey Keitel
'Sport' Matthew
Jodie Foster
Jodie Foster
Iris Steensma
Leonard Harris
Leonard Harris
Senator Charles Palantine