compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

The Amazing Spider-Man 2

****0
Waardering: 4/5

Nieuws over de film The Amazing Spider-Man 2

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, fantasy

Nieuws over The Amazing Spider-Man 2
Still uit The Amazing Spider-Man 2. Hier speelt Andrew Garfield de hoofdrol.

Spider-man terug naar Marvel

10-2-2015 Er komt een derde filmserie rondom de superheld Spider-Man. Ditmaal heeft de studio, Sony, een overeenkomst gesloten met Marvel waardoor Spider-Man onderdeel wordt van het Marvel-universum.

(c)  Dorien Grötzinger.

Stickeren in Cannes

Een groene terugblik op de rode loper

14-6-2014 Een Zweedse sound designer, die opmerkte dat hij “tegenwoordig zoveel minder vogelgeluiden hoorde”: omdat oude bossen gekapt zijn. De Filippijnen die een eigen groen film festival krijgen. Zuid-Afrikaanse en ook Italiaanse producenten die met ‘green film making’ aan de slag willen. “Van alles kom je tegen op een filmfestival als Cannes”, vertelt medecoördinator Wiendelt Hooijer van het Nederlandse Green Film Making Project.

Meivakantie 2014: tips voor films

25-4-2014 Vandaag begint in heel Nederland de meivakantie. Het is natuurlijk de week waarin Koningsdag en Bevrijdingsdag wordt gevierd maar waarin er ook genoeg in de bioscoop te beleven valt. We zetten de tips op een rij.

Speelweek 17: nieuw in de bioscoop

23-4-2014 Deze week komt er een mooie mix van nieuwe films uit in de Nederlandse bioscopen. Acht stuks en de film van de week is The Amazing Spider-Man 2.

Nieuw Spider-Man castlid bekend

3-12-2012 Dane DeHaan gaat de rol spelen van Harry Osborn in The Amazing Spider-Man 2. DeHaan speelde eerder de hoofdrol in Chronicle. De nieuwe Spider-Man film moet in 2014 uitkomen.