compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Avengers > Nieuws
The Avengers

Nieuws over de film The Avengers

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Nieuws over The Avengers

Adam Driver en Jonathan Pryce in The Man Who Killed Don Quixote (c) 2018

The Man Who Killed Don Quixote afsluiter Cannes

Productie duurde bijna 20 jaar

20-4-2018 Na een moeizame worsteling van bijna 20 jaar is het nu dan echt zover: 'The Man Who Killed Don Quixote' gaat in première. Terry Gilliams langverwachte, steeds uitgestelde avonturenfilm wordt op 19 mei vertoond als afsluiter op het Filmfestival van Cannes.

Chadwick Boseman in Black Panther.

'Black Panther' breekt record in Nederland

Meest opbrengende Marvel-film in Nederland

6-3-2018 De actiefilm Black Panther heeft in 185,47 miljoen euro opgebracht in Nederland. Daarmee is de film de bestverkopende Marvel-film in Nederland ooit. Black Panther brak het record van The Avengers, die in twee maanden tijd 5,27 miljoen binnenhaalde.

Alicia Silverstone speelde de rol van Batgirl in 'Batman & Robin' (1997).

Joss Wehdon stopt met 'Batgirl'

Whedon geeft aan gefaald te hebbeen

23-2-2018 Regisseur en scenarioschrijver Joss Wehdon houdt op met het schrijven aan en regisseren van de nog uit te komen film 'Batgirl'. Volgens Wehdon lukte het niet om een verhaal te schrijven, dus trok hij zich terug. De regisseur geeft volgens de Hollywood Reporter (gekscherend) aan 'gefaald' te hebben.

Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man

Recensie Spider-Man: Homecoming

6-7-2017 Spider-Man: Homecoming is alweer de derde keer dat Spider-Man naar het witte doek wordt gehaald, ditmaal als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Hoe bevalt het deze keer?

(c) Disney

Captain America: Civil War recensie

'Niks nieuws onder de zon'

27-4-2016 De Marvel Cinematic Universe kent inmiddels zoveel films dat je je kan afvragen wat Captain America: Civil War daar nou nog aan kan toevoegen.

TV-tip: The Avengers, 20:30, Veronica

7-12-2015 The Avengers is een team van superhelden die je allemaal al eerder in de bioscoop hebt gezien. Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Samen moeten ze de wereld zien te redden van de ondergang.

Marvel's Avengers: Age Of Ultron..Quicksilver/Pietro Maximoff (Aaron Taylor-Johnson) and Scarlet Witch/Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen)..Ph: Jay Maidment..©Marvel 2015

'De formule werkt'

22-4-2015 Het grootste probleem van The Avengers: Age of Ultron is dat het moet opboksen tegen zijn voorganger The Avengers. Die film was niet alleen een van de grootste filmhits ooit maar ook zeer geslaagd door de grappige dialogen, sterke actie en leuke plot. Kan de nieuwe film de concurrentie met zichzelf aan?

'The Avengers: Age of Ultron'

Synopsis The Avengers 2 bekend

16-9-2014 De officiële synopsis van het nieuwste avontuur van, The Avengers is bekend. Er werden al stills, posters en een kleine teaser naar buiten gebracht van 'The Avengers: Age of Ultron'. Maar nu is het ook duidelijk waar het verhaal over gaat.

TV-tip: The Avengers, 20:30 op Veronica

1-9-2014 The Avengers is een team van superhelden die je allemaal al eerder in de bioscoop hebt gezien. Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Samen moeten ze de wereld zien te redden van de ondergang.

Mogelijk nieuwe Hulk film

18-6-2014 Mark Ruffalo heeft gezegd dat er mogelijk een nieuwe Hulk film wordt gemaakt. Hij speelde het karakter in The Avengers en volgens hem denkt Marvel na over een nieuwe solo-film.

Chris Evans wil stoppen met acteren

25-3-2014 Chris Evans, die vanaf volgende week te zien is in Captain America: The Winter Soldier, heeft aangegeven te stoppen met acteren zodra hij klaar is met zijn rol als Captain America. Naast the Winter Soldier is ook nog te zien in het vervolg op The Avengers. Evans wil zich daarna gaan toeleggen op regisseren.

Speelweek 17: deze week in première

24-4-2013 Films, films, films! We hebben deze week een interessante speelweek met zeven nieuwe films. Er is voor ieder wat wils. De film van de week is Iron Man 3.

Jim Carrey gevraagd voor Kick-Ass 2

21-8-2012 Jim Carrey is benaderd voor een rol in het vervolg op Kick-Ass. Hij speelt een kolonel die een team van superhelden samenstelt, je weet wel net zoals in The Avengers en X-Men.

Joss Whedon bevestigd voor The Avengers 2

8-8-2012 Joss Whedon gaat de het vervolg op The Avengers regisseren en schrijven. Hij maakte ook het eerste deel en de film was zeer succesvol.

Big Hero 6 film in de maak

2-7-2012 Er komt weer een nieuwe Marvel comic naar het witte doek. Dit keer produceert Disney een animatiefilm over Big Hero 6: een team van superhelden.

The Avengers heeft grootste opening ooit

7-5-2012 The Avengers heeft in de Verenigde Staten de grootste opbrengst in het openingsweekend ooit behaald. De film leverde in het openingsweekend 200 miljoen dollar op, 30 miljoen meer dan het laatste deel van Harry Potter.

Scarlett Johansson niet in Iron Man 3

26-4-2012 Scarlett Johansson is momenteel te zien als Black Widow in The Avengers. Eerder speelde ze deze rol in Iron Man 2. Ze gaat deze rol echter niet nog eens spelen. Geen Scarlett in Iron Man 3 dus.

Sean Penn en Frances McDormand in This Must Be The Place

Deze week in première: speelweek 17

25-4-2012 Echt lekker weer wil het maar niet worden. Gelukkig is er genoeg in de bioscoop te beleven. Deze week komen er maar liefst elf films uit! Vier daarvan zijn al vanaf de woensdag te zien.

Nieuwe film met Thor gestopt

5-5-2011 Een kopie van de script van de film The Avengers is uitgelekt en de productie per direct gestopt. In deze film van Disney/Marvel is een reunie van heldenpersonages Hulk, Captain America, Iron Man, Black Widow — we zagen Scarlett Johansson al in deze rol in Iron Man 2— en Thor (met Chris Hemsworth).

Wie speelt The Hulk in The Avengers?

15-7-2010 Onlangs werd bekend dat Edward Norton niet de rol van Bruce Banner (het alter ego van de Hulk) gaat spelen in de aankomende film The Avengers.

Iron Man 2 in mei 2010

In mei 2010 komt al een vervolg op Iron Man

6-5-2008 De Marvel Studios maken bekend dat Iron Man al in mei opgevolgd wordt door Iron Man 2. Er volgen nog meer stripverfilmingen, waarvan The Avengers in de zomer van 2011 het hoogtepunt zal zijn.


Cast & Regisseur

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Pepper Potts
Mark Ruffalo
Mark Ruffalo
Bruce Banner / The Hulk
Chris Evans
Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Joss Whedon
Joss Whedon
Regisseur
The Avengers poster