compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
The Expendables 3

Nieuws over de film The Expendables 3

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Nieuws over The Expendables 3

Mogelijke consequenties voor downloaders The Expendables 3

19-9-2014 Producent Millenium Films heeft aangekondigd een lijst met IP-adressen samen te stellen, en downloaders mogelijk een brief te sturen waarin een rechtszaak wordt geopend. Naar schatting is de film 10 miljoen keer gedownload.

Speelweek 33: nieuw in de bioscoop

13-8-2014 De zomervakantie loopt bijna ten einde en daarom zien we het aantal nieuwe films in de bioscoop weer toenemen. Deze week komen er zeven nieuwe films uit. De film van de week is Guardians of the Galaxy.

(c)  Dorien Grötzinger.

Stickeren in Cannes

Een groene terugblik op de rode loper

14-6-2014 Een Zweedse sound designer, die opmerkte dat hij “tegenwoordig zoveel minder vogelgeluiden hoorde”: omdat oude bossen gekapt zijn. De Filippijnen die een eigen groen film festival krijgen. Zuid-Afrikaanse en ook Italiaanse producenten die met ‘green film making’ aan de slag willen. “Van alles kom je tegen op een filmfestival als Cannes”, vertelt medecoördinator Wiendelt Hooijer van het Nederlandse Green Film Making Project.

Jan Kooijman met Stallone in commercial

5-5-2014 Enige tijd geleden leek het erop dat Jan Kooijman op de set aanwezig was van The Expendables 3. Het blijkt nu echter te gaan om een commercial waarin hij samen met Sylvester Stallone te zien is.

Hoe moet je nou de tekens die je krijgt interpreteren?

SHORT 159: Signs

16-12-2013 Vorige week was de Biosagenda nog onder de indruk van het overlijden van Mandela en kon de redactie geen passende Short of the Week vinden. Maar deze week pakken we de draad weer op met een zeer leuke boy-meets-girl-kinda-movie "Signs" getiteld. Soms geeft het leven ons allerlei tekens, maar interpreteren we die wel goed?

UPDATE: Nicolas Cage niet in Expendables 3

7-11-2012 Nicolas Cage gaat een rol spelen in een derde deel van The Expendables. Sylvester Stallone is druk bezig de derde film te realiseren. UPDATE: De geruchten over Cage zijn nu al weer ontkracht door Stallone.


Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Jason Statham
Jason Statham
Lee Christmas
Jet Li
Jet Li
Yin Yang
Mel Gibson
Mel Gibson
Conrad Stonebanks