compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Hunt > Nieuws
The Hunt

Nieuws over de film The Hunt

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over The Hunt

The Hunt op vod, ook Charlies Angels en Goldie

20-5-2020 Vanaf morgen is de veel besproken en eerder uit roulatie gehaalde The Hunt beschikbaar op vod. Vanaf vandaag te huur op vod: La belle époque, Charlie's Angels, Don't Let Go, The Postcard Killings, A Tale of Three Sisters en Goldie

De week die alles veranderde in de filmwereld

20-3-2020 Afgelopen week kan weleens een keerpunt betekenen in de bioscoop- en filmwereld. Bioscopen moesten dicht omdat de kans dat bezoekers besmet kunnen raken met het corona-virus zelfs in een bioscoopzaal met maar 100 man te groot werd geacht. Sindsdien lijkt de anders zeer conservatieve filmwereld open voor experimenten.

Still uit de film The Hunt © 2020 Universal Pictures

BREAKING: Universal films als PVOD beschikbaar

20-3-2020 BREAKING NIEUWS 12:00 uur: Vanaf dit moment zijn de nieuwste films — dus films die nog in de bioscoop te zien waren en net op het punt stonden uit te komen — van Universal als Premium Video On Demand (PVOD) beschikbaar voor het bedrag van twee bioscoopkaartjes. (Live updates)

Betty Gilpin © 2020 Universal

Nieuwe films Universal te streamen

17-3-2020 Universal is de eerste studio die nieuwe films op aanvraag beschikbaar maakt tijdens de uitbraak van Cororonavirus. NBCUniversal maakte maandag bekend dat zij Trolls World Tour en The Hunt snel als on-demand zal uitbrengen in de VS.