compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Lobster > Nieuws
The Lobster

Nieuws over de film The Lobster

Nieuws over The Lobster

Genomineerden Oscars 2017 bekend

24-1-2017 Zojuist zijn de genomineerden van the Acacdemy Awards bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. Vooral La La Land kreeg veel nominaties: 14 stuks om precies te zijn.

Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land

Golden Globes maakt genomineerden bekend

12-12-2016 Het is echt weer het seizoen van de awards. Vandaag zijn daar de Golden Globes aan toegevoegd, één van de belangrijkste prijzen voor film en televisie. Vooral La La Land heeft veel nominaties.

Michael Caine in Youth (c) Paradiso

Youth wint bij European Film Awards

13-12-2015 De film Youth heeft bij de European Film Awards flink weten te scoren. De film van Paolo Sorrentino ging naar huis met de prijs voor Beste Film, Beste Regisseur en Beste Mannelijke Hoofdrol (Michael Caine).

European Film Awards maakt genomineerden bekend

9-11-2015 De European Film Academy heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de European Film Awards. Deze filmprijzen is te zien als de Europese variant van de Oscars.

Speelweek 43: nu in de bioscoop

21-10-2015 De helft van het land heeft inmiddels herfstvakantie. Dat betekent altijd dat er een hoop films uitkomen. Deze week zijn het er negen. De film van de week is N: The Madness of Reason.

Still uit Dheepan

Gouden Palm naar Jacques Audiard

25-5-2015 Jacques Audiard heeft met zijn film Dheepan de Gouden Palm in de wacht gesleept op het filmfestival van Cannes. Audiard maakte eerder sterke films als Un prophète en De rouille et d'os.


Cast & Regisseur

Léa Seydoux
Léa Seydoux
Loner Leader
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Short Sighted Woman
John C. Reilly
John C. Reilly
Lisping Man
Ben Whishaw
Ben Whishaw
The Limping Man