compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
The Magnificent Seven

Nieuws over de film The Magnificent Seven

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

Nieuws over The Magnificent Seven

03582 Florence Foster Jenkins - Photo Nick Wall.NEF

Speelweek 38: nieuw in de bios!

21-9-2016 Nieuwe films! Nieuwe films! Er komen deze week zeven nieuwe films uit en de film van de week is Florence Foster Jenkins.

Brimstone naar filmfestival Toronto

27-7-2016 De film Brimstone van Martin Koolhoven is geselecteerd voor het filmfestival van Toronto. De film zal daar te zien zijn als Special Screening.

Jason Momoa gecast in The Magnificent Seven

6-5-2015 De western The Magnificent Seven heeft er twee nieuwe castleden bij: Aquaman's Jason Momoa en G.I. Joe's Byung-hun Lee. De twee sluiten zich aan bij onder andere Chris Pratt, Vincent D'Onofrio en Denzel Washington. The Magnificent Seven komt uit in 2017 en draait om zeven eenlingen die in het Wilde Westen een noodlijdend dorp helpen. De film is een remake van Akira Kurusawa's Seven Samurai.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

'Chris Pratt is de nieuwe Indiana Jones'

28-1-2015 Er zijn plannen om Indiana Jones nieuw leven in te blazen. De ontwikkelingen zijn nog in een erg vroeg stadium, maar er zijn nu geruchten dat Chris Pratt de rol van Indy op zich gaat nemen.

Hoofdrol voor Denzel Washington in remake

10-9-2014 Denzel Washington krijgt de hoofdrol in de remake van, The Magnificent Seven. Eerder was Tom Cruise nog in the picture voor de rol. Antoine Fuqua zal de film regisseren en heeft eerder met Denzel gewerkt. De release van de film is onbekend.

Youtube gaat volledige speelfilms tonen

Website sluit deal met Metro-Goldwyn-Mayer

10-11-2008 Tot nu toe waren er alleen korte filmpjes te zien op de populaire website Youtube. In een poging de advertentie-opbrengsten nog wat verder op te schroeven gaat men nu ook volledige films vertonen, zo meldt Reuters.

Hollywood-componist Bernstein overleden

19-8-2004 LOS ANGELES - De Amerikaanse componist van filmmuziek Elmer Bernstein is op 82-jarige leeftijd in Ojai bij Los Angeles overleden. Dat meldden media donderdag. Bernstein schreef de muziek voor ruim tweehonderd televisie- en filmproducties

Charles Bronson overleden

1-9-2003 LOS ANGELES - De Amerikaanse filmacteur Charles Bronson is op 81-jarige leeftijd overleden. De al geruime tijd zieke Bronson overleed zaterdag in een ziekenhuis in Los Angeles, zo deelde zijn woordvoerder Lori Jonas zondag in Los Angeles mee.

Acteur James Coburn overleden

19-11-2002 De Amerikaanse acteur James Coburn is afgelopen maandag op 74-jarige leeftijd in Los Angeles aan een hartaanval overleden, zo heeft zijn manager bekend gemaakt.


Cast & Regisseur

Ethan Hawke
Ethan Hawke
Goodnight Robicheaux
Peter Sarsgaard
Peter Sarsgaard
Bartholomew Bogue
Chris Pratt
Chris Pratt
Josh Farraday
Byung-hun Lee
Byung-hun Lee
Billy Rocks
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua
Regisseur