compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
The Maze Runner

Nieuws over de film The Maze Runner

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Nieuws over The Maze Runner

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 recensie

18-11-2015 The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 zijn we toegekomen aan het laatste deel van een filmserie die wereldwijd de handen op elkaar kreeg. Heeft de serie met deze film een waardige afsluiter? Lees het nu in deze recensie.

Speelweek 38: nu in de bioscoop

16-9-2015 De zomer zit er nu wel zo'n beetje op. Dan zie je meteen dat het aantal nieuwe films in de bioscoop in toeneemt. Deze week komen er acht nieuwe films uit en Maze Runner: The Scorch Trials.

September: de must sees van deze filmmaand

31-8-2015 Welke films moet je nu gezien hebben in augustus? BiosAgenda zet de negen beste films van deze maand op een rij in dit handige overzicht.

Speelweek 39: nieuw in de bioscoop

24-9-2014 Een spannende week, maar liefst vier van de acht films zijn actiefilms. De film van de week is Bloedlink, waarin zich een spannend kat-en-muis-spel voordoet. Pijnstillers is een boekverfilming, naar het gelijknamige boek van Carry Slee.

(c) 20th Century Fox, via Warner Bros.

The Maze Runner: in gesprek met de cast

In gesprek met Thomas Brodie-Sangster en Will Poulter uit The Maze Runner

23-9-2014 Aanstaande donderdag draait The Maze Runner in de bioscoop, een avonturenfilm gebaseerd op de boekenreeks van James Dashner. BiosAgenda sprak in Londen met hoofdrolspelers Thomas Sangster en Will Poulter.


Cast & Regisseur