compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Mummy 3D > Nieuws

The Mummy 3D

****0
Waardering: 4/5

Nieuws over de film The Mummy 3D

Niet voor personen jonger dan 16 jaarAngst

actie, avontuur, fantasy, horror

Nieuws over The Mummy 3D
Halina Reijn in 'Isabelle' (2011)

Halina Reijn gestart met opnames regiedebuut

Hoofdrol 'Locus of Control' voor Carice van Houten

9-5-2018 Actrice en schrijfster Halina Reijn is gestart met de opnames van haar regiedebuut 'Locus of Control'. De hoofdrollen zijn voor Carice van Houten en Marwan Kenzari. De filmopnames vinden plaats in Amsterdam en duren tot eind mei.

Speelweek 23: nieuw in de bioscoop!

7-6-2017 Er komen deze vijf nieuwe films uit in de bioscoop en de selectie is weer eens lekker veelzijdig. Geen excuses meer om niet naar de bioscoop te gaan. De film van de week is The Mummy.

Marwan Kenzari (c) Arjo Frank

Marwan Kenzari in Mummy-reboot

15-3-2016 Marwan Kenzari lijkt steeds meer voet aan de grond te krijgen in de Verenigde Staten. Vandaag is bekend geworden dat hij een rol heeft in de reboot van The Mummy, waar ook Tom Cruise in te zien zal zijn.

The Mummy krijgt een reboot

5-4-2012 The Mummy krijgt een reboot. De filmserie begon al in 1932 (!) met de eerste film. Hier kwamen vele vervolgen op. De drie films met Brendan Fraser zijn het meest recent. Er komen dus weer nieuwe films uit die ongetwijfeld 'gritty' moeten worden.

Box Office Update - week 32 2009

Geen veranderingen in de top vier

11-8-2009 Deze week is de top vier precies gelijk aan vorige week. De twee nieuwe binnenkomers zijn Millennium: mannen die vrouwen haten en A Perfect Getaway op de vijfde en zesde plaats.

Mummy verslaat Dark Knight net niet in VS

Wereldwijd staat film met Brendan Fraser wel bovenaan

4-8-2008 Het derde deel in de The Mummy-trilogie wist afgelopen weekend The Dark Knight net niet van de eerste plaats te stoten in de Amerikaanse box office. De nieuwste Batman-film bleef met een opbrengst van 43 miljoen dollar de succesvolste film.

Box Office Update - week 30 / 2008

Magere opbrengst voor The Dark Knight

29-7-2008 Ondanks de verwachte eerste plaats van The Dark Knight dit weekend, is de opbrengst lang niet zo hoog als verwacht.

Casting voor G.I. Joe-film gestart

Sienna Miller speelt vrouwelijke hoofdrol

23-11-2007 In 2009 brengt Paramount Pictures de big budget-productie "G.I. Joe" uit, gebaseerd op het populaire actiespeelgoed. De film zal een combinatie worden van G.I Joe en Action Man.

Crash pakt grand prix in Deauville

Film Paul Haggis getipt voor Oscars

13-9-2005 De nieuwe film van de Oscar winnende schrijver/ regisseur Paul Haggis (Million Dollar Baby) Crash heeft zondagavond de Grand Prix gewonnen op het filmfestival in Deauville, Frankrijk. De film maakte deel uit van een competitie waarin 10 films meestreden en was het populairst bij het festival publiek. De Grand Prix is de meest prestigieuze prijs op het filmfestival in Deauville. Crash zal vanaf 20 oktober in de bioscoop te zien zijn in Nederland.

The Matrix Reloaded verboden in Egypte

10-6-2003 De Egyptische filmkeuring heeft 'The Matrix Reloaded' verboden. De Egyptische pers berichtte dinsdag dat aan het verbod 'sociale en religieuze redenen' ten grondslag liggen.

Synopsis distributeur
Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.