compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

The Possession of Hannah Grace

***1/20
Waardering: 3.8/5

De dood is nog maar het begin

Nieuws over de film The Possession of Hannah Grace

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror

Nieuws over The Possession of Hannah Grace

Interview Diederik van Rooijen

Speelfilmdebuut The Possession of Hannah Grace

30-11-2018 BiosAgenda.nl interviewt de succesvolle Nederlandse filmregisseur Diederik van Rooijen— bekend van de tv-serie Penoza en de film Daglicht (2013) — in Amsterdam over zijn debuut in Hollywood met de film The Possession Of Hannah Grace.

Guy Clemens, Diederik van Rooijen en Gijs Scholten van Aschat, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Première The Possession Of Hannah Grace

28-11-2018 Regisseur Diederik van Rooijen was even overgevlogen uit LA om zijn nieuwe film The Possession Of Hannah Grace te promoten. De filmmaatschappij organiseerde een feestje rond de film en twee van de genodigden waren de Nederlandse acteurs uit de film Guy Clemens en Gijs Scholten van Aschat.

Synopsis distributeur
De dood is nog maar het begin.

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza, Daglicht). Verder met o.a. Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic en Gijs Scholten van Aschat.