compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Valentino > Nieuws
Valentino

Nieuws over de film Valentino

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Valentino

Speelweek 5: nieuw in de bioscoop

28-1-2015 Een historisch epos, een spons, een sprookje en veel arthouse. We hebben een volle én veelzijdige speelweek voor ons! Er komen maar liefst elf nieuwe films uit en de film van de week is Michiel de Ruyter.

Remy van Heugten (c) BiosAgenda.nl

MovieBit: Remy van Heugten over zijn nieuwe film

24-4-2013 Onlangs interviewden we regisseur Remy van Heugten over zijn film Valentino. Hij vertelde ons daar kort over zijn nieuwe film Glückauf.

Moviebit: Vier keer Derek de Lint

8-4-2013 Tijdens onze interviews over de film Valentino vroegen we Derek de Lint over zijn toekomstplannen. Hij vertelde ons dat hij maar liefst in vier films te zien zal zijn dit jaar.

Goud voor Valentino

1-4-2013 Valentino heeft sinds dat de film uit is gekomen 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Daarmee heeft de film de Gouden Status behaald. De 100.000e bezoeker werd binnen een week verwelkomd.

(c) A-film

'Symphatie voor een leugenaar'

Interview met cast van Valentino

21-3-2013 Het kan je vast niet ontgaan zijn: Valentino is vandaag uitgekomen. BiosAgenda.nl sprak onder andere met hoofdrolspelers Najib Amhali en Elise Schaap.

Speelweek 12: deze week in première

20-3-2013 Hoewel de lente officieel is begonnen vandaag zou je dat niet zeggen met die sneeuw. Een goed moment om in een warme bioscoopzaal te zitten. Er komen deze week negen nieuwe films uit. De film van de week is Jack the Giant Slayer.

(c) Arjo Frank

Première Valentino in foto's

20-3-2013 Afgelopen maandag ging de film Valentino in première. Onze fotograaf was uiteraard bij!

Nils Verkooijen (c) BiosAgenda.nl

Nu echt de duurste NL filmset

Op de set van Bobby en de Geestenjagers

5-2-2013 Onlangs was BiosAgenda.nl op de set van de familiefilm Bobby en de Geestenjagers. Nu film werd opgenomen op de S.S. Rotterdam, en vormt daarmee het duurste decor van Nederland.

Najib op de duurste NL filmset ooit

Filmsetbezoek 'Valentino'

30-8-2012 BiosAgenda.nl bracht een bezoek aan de filmset van Valentino, de nieuwste film van Najib Amhali. De set bevond zich bij een autodealer van hele dure auto's.


Cast & Regisseur