compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Vals > Nieuws

Vals

***00
Waardering: 3/5

Nieuws over de film Vals

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

thriller

Nieuws over Vals
Olivia Lonsdale, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première Vals

17-1-2019 Gisteren werd de rode loper uitgerold voor de jeugd-thriller Vals, geregisseerd door de succesvolle regisseur Dennis Bots. De hoofdrolspelers waren allen aanwezig, zoals Gijs Blom, Abbey Hoes en Olivia Lonsdale.

Uit de film Storm: Letters van Vuur, geproduceerd door Phanta Vision

Producent BosBros bij filmgroep Pantha Vision

11-1-2019 Productiehuis BosBros, bekend van Minoes, Het Paard van Sinterklaas en Dolfje Weerwolfje, sluit zich vanaf 1 januari aan bij de filmgroep Phanta Vision. Deze groep produceerde Vals en Storm: Letters van Vuur. De twee producenten werken sinds dit jaar samen aan films.

Eetbezoek © 2018 ArjoFrank Fotografie

Cast jeugdthriller Vals rond

9-3-2018 Jelka van Houten en Gijs Blom spelen ook een rol in de verfilming van de spannende jeugdthriller Vals! Met deze twee namen is de cast compleet. Eerder berichten we al over de kern-cast Setbezoek en castpresentatie 'Vals', met onder andere Abbey Hoes.

Thijs Boermans, Abbey Hoes, Romy Gevers, Niek Roozen, Shahine El-hamus en Holly Brood, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Setbezoek en castpresentatie 'Vals'

Opnames film naar boek Mel Wallis de Vries begonnen

26-2-2018 De succesvolle Nederlandse filmregisseur Dennis Bots is met een nieuwe jeugdfilm bezig: 'Vals'. Net als bij zijn eerdere films was BiosAgenda.nl op de filmset aanwezig.

Dennis Bots werkt aan nieuwe jeugdfilm

8-1-2014 Regisseur Dennis Bots had veel succes met de verfilming van Achtste-Groepers Huilen niet. Nu is bekend geworden dat hij de jeugdthriller Vals van Mel Wallis de Vries gaat verfilmen. De opnames beginnen eind 2014.

Boek 'Vals' van Carry Slee verfilmd

17-8-2004 AMSTERDAM - Van het boek 'Vals' van auteur Carry Slee komt een verfilming. Dat heeft producent A. Meijs van Corrino Films dinsdag bekendgemaakt. Het is de eerste keer dat een boek van de populaire kinderboekenschrijfster wordt verfilmd.

Synopsis distributeur
Een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Verhoudingen worden op scherp gezet… weten de vier meiden wel alles van elkaar?

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.