compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Films > Vechtmeisje > Nieuws
Vechtmeisje

Nieuws over de film Vechtmeisje

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Vechtmeisje

Aiko Beemsterboer (Anne Frank) en Josephine Arendsen  (Hannah Goslar) © 2020 met dank aan DFW

Hoofdrollen film Anne Frank rond

28-3-2020 De hoofdrollen voor Mijn Beste Vriendin Anne Frank worden vertolkt door Aiko Beemsterboer en haar beste vriendin door Josephine Arendsen. De opnames in Hongarije, onder leiding van Ben Sombogaart, zijn in verband met het Coronavirus voorlopig stilgelegd. 

Pleinbioscoop Rotterdam © 2019 Pleinbioscoop

BuitenBios in Zeeland en Zuid-Holland

Films met een vleugje zeelucht

21-7-2019 De zilte lucht is vaker bezongen en in combinatie met een buitenfilm, dan weten we dat het zomer is. BiosAgenda.nl zocht uit waar alle (tijdelijke) locaties voor buitenfilms zijn de twee provincies die met een Z beginnen.

Vechtmeisje doet goede zaken op Cinekid Festival

27-10-2018 Vrijdagavond werd het filmfestival voor niet-kinderachtige kinderfilms Cinekid afgesloten met de uitreiking van de prijs voor de beste kinderfilm aan de Belgische film Rosie & Moussa en voor beste Nederlandse familiefilm aan Vechtmeisje. Ten met zondag is er er een selectie van Cinekid films overal in het land te zien.

Imanuelle Grives en Aiko Beemsterboer in Vechtmeisje © 2018 September Film

Cinekid presenteert genomineerden 2018

3-10-2018 Het mediafestival voor de jeugd Cinekid presenteert de genomineerden van de film- en televisiecompetities van de 32ste editie. Ook start vandaag de online kaartverkoop voor het festival die in de komende herfstvakantie plaats vindt.

Noa Farinum en Aiko Beemsterboer, Copyright 2018 ArjoFrank Fofografie

Première Vechtmeisje

1-10-2018 Gisteravond ging de nieuwe Nederlandse jeugdspeelfilm Vechtmeisje feestelijk in première tijdens het Nederlands filmfestival in Utrecht. Als er een rode loper is, dan is BiosAgenda.nl van de partij.

Aiko Beemsterboer en Noa Farinum in Vechtmeisje. Foto: Jaap Vrenegoor

Start ticketverkoop première Vechtmeisje

13-8-2018 Zondag 30 september gaat de speelfilm Vechtmeisje in première op het Nederlands Film Festival. De jeugdfilm over de licht ontvlambare 12-jarige Bo die ontdekt wordt als een kickboksnatuurtalent. Kaartverkoop gestart via site NFF.

Aiko Beemsterboer, Copyright 2017 ArjoFrank Fotografie

Opnames Vechtmeisje begonnen

20-10-2017 De opnames voor de nieuwe jeugfilm Vechtmeisje van regisseur Johan Timmers (Loenatik, Te Gek!, Wonderbroeders) zijn begonnen. Film gaat over Bo (Aiko Beemsterboer) die een uitlaatklep vindt in kickboksen. Film komt in 2018 uit.