compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Verliefd op Ibiza

Nieuws over de film Verliefd op Ibiza

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over Verliefd op Ibiza

Kim Pieters, Viggo Neijs en Rick Engelkes © 2019 Fotograaf ArjoFrank Fotografie

Engelkes, Pieters en Löw in film KRUIMELTJE

22-4-2019 De hoofdcast van de bioscoopfilm "Kruimeltje" werd bekend gemaakt door producent REP: Rick Engelkes, Ilse Warringa, Kim Pieters en Victor Löw. De opnames zijn deze week van start gegaan en Kruimeltje is vanaf 5 februari 2020 te zien in de bioscoop.

Jan Kooijman in 'Verliefd op Ibiza' (c) 2013

Jan Kooijman speelt in nieuwe Nijenhuis-film

16-4-2018 Jan Kooijman speelt een rol in de nieuwe romkom van Johan Nijenhuis genaamd Verliefd op Cuba, die zich op Cuba afspeelt. Kooijman speelt de rol van Juan. Woensdag wordt de hele cast bekend gemaakt.

Birgit Schuurman (c) Arjo Frank

Première Rokjesdag in foto's

8-3-2016 Afgelopen maandag ging de film Rokjesdag feestelijk in premiere. Uiteraard zette onze fotograaf weer iedereen op de foto, waaronder hoofdrolspelers Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman.

Toscaanse Bruiloft naar Zuid-Korea

21-1-2014 Toscaanse bruiloft draait pas vanaf volgende week in de bioscopen maar de Nederlandse romkom van Johan Nijenhuis is al verkocht aan Zuid-Korea. De trailer van de film was goed genoeg om een Koreaanse koper aan te trekken. Daarnaast is hoofdrolspeler Jan Kooijman populair bij de Zuid-Koreanen. De vorige film van Nijenhuis, Verliefd op Ibiza, deed het ook goed in dit Aziatische land. Hier is Kooijman ook in de zien.

Foto uit The Hobbit: The Desolation of Smaug, (c) 	Warner Bros.

2013: goed jaar voor bioscopen

De best bezochte films van het afgelopen jaar.

7-1-2014 2013 was een goed jaar voor Nederlandse films en bioscopen. Er zijn vorig jaar maar liefst 30.799.363 bezoekjes aan Nederlandse bioscopen, filmtheaters en arthouses gebracht. In 2012 was dit aantal 30.552.096. Dit maakten de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF) en de Nederlandse Federatie voor Cinematografie (NFC) op 7 januari bekend.

Genomineerden afficheprijs NFF bekend

5-9-2013 Het Nederlands Film Festival staat voor de deur en vandaag zijn de genomineerden van de Cinema.nl Afficheprijs bekend gemaakt.

Verliefd op Ibiza wordt TV-serie

2-9-2013 Dit jaar was de film Verliefd op Ibiza een groot succes. De film krijgt nu een vervolg in de vorm van een TV-serie. Onder andere Georgina Verbaan en Geza Weisz zullen in de serie te zien zijn.

Jan Kooijman (c) Arjo Frank

MovieBit: Jan Kooijman over Euvgenia

12-8-2013 Dit jaar verschijnt Soof, een film waarin Dan Karaty een rol speelt. Eerder zagen we Jan Kooijman al in Verliefd op Ibiza. Is Euvgenia Parakhina de volgende danser die we in een speelfilm gaan zien? Jan Kooijman geeft het antwoord.

Still "Toscaanse Bruiloft" (c) 2013 A-film

Opnames Toscaanse Bruiloft in volle gang

Makers 'Verliefd op Ibiza' proberen opnieuw de filmhit van het jaar te maken

9-7-2013 De opnames voor de film Toscaanse bruiloft, de nieuwste film van Johan Nijenhuis, zijn begonnen. Het is geen vervolg op zijn vorige hitfilm, maar het wordt wel gemaakt met dezelfde makers. BiosAgenda.nl sprak met de regisseur en enkele acteurs uit die film.

De volledige cast (c) Arjo Frank

Toscaanse Bruiloft: Verliefd in het Buitenland

29-5-2013 Johan Nijenhuis presenteerde vorige week de cast van zijn nieuwe film Toscaanse bruiloft. Dat deed hij op passende wijze in een schitterende villa in Toscane. Het eerste deel van onze reportage is nu te zien!

Nieuwe Nijenhuis film in Toscane

24-4-2013 Na het succes van Verliefd op Ibiza heeft Johan Nijenhuis bekend gemaakt dat hij met dezelfde crew een nieuwe film gaat maken. Dit keer zal de film zich in Toscane afspelen. Een van de rollen wordt gespeeld door Jan Kooijman.

Johan Nijenhuis (c) Arjo Frank

Johan Nijenhuis heeft drie films op stapel staan

5-3-2013 Op Ibiza spraken me met Johan Nijenhuis over zijn film Verliefd op Ibiza. Daar lichtte hij een tipje van de sluier op van de drie (!) films waar hij momenteel mee bezig is.

Johan Nijenhuis

Een rode loper op Ibiza

21-2-2013 Verliefd op Ibiza is een groot succes in de bioscopen: de film trok al meer dan 400.000 bezoekers in de bioscopen. De film kreeg ook een première op het eiland zelf: BiosAgenda.nl was daarbij.

Kim Feenstra (c) Arjo Frank

Première Verliefd op Ibiza in foto's

31-1-2013 Afgelopen maandag ging de nieuwe Johan Nijenhuis film Verliefd op Ibiza in premiere. Onze fotograaf was uiteraard aanwezig.

Deze week in première: speelweek 5

30-1-2013 Het mag inmiddels geen verrassing meer zijn maar elke woensdag presenteert BiosAgenda.nl een overzicht van de nieuwste bioscoopfilms. Deze week zijn het er zeven. De film van de week is Lincoln.

Johan Nijenhuis (c) BiosAgenda.nl

Op Ibiza weet je niet hoe oud je bent

Johan Nijenhuis presenteert ensemble cast op Ibiza

29-1-2013 Voor de film Verliefd op Ibiza werd de gehele Nederlandse pers overgevlogen naar Ibiza. Daar presenteerde Johan Nijenhuis de cast van zijn nieuwe film.

Het beste van BiosAgenda: 2012

13-12-2012 Het jaar zit er bijna op: een mooi moment om terug te kijken. De redactie van BiosAgenda.nl beleefde in 2012 het drukste jaar ooit: nog nooit zo vaak maakten we reportages, interviews en setbezoeken. In dit overzicht zetten we aan paar hoogtepunten op een rij.