compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Wat Is Dan Liefde

***1/20
Waardering: 3.8/5

Nieuws over de film Wat Is Dan Liefde

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Nieuws over Wat Is Dan Liefde
Acteur Teun Luijkx, regisseur Aniëlle Webster en actrice Elise Schaap met de Gouden Film. (Foto: ©Friso Spoelstra)

Wat Is Dan Liefde bekroond met Gouden Film

25-10-2019 Meer dan 100.000 bezoekers hebben Wat Is Dan Liefde in de bioscoop gezien. De film heeft daarmee de Gouden Film-status behaald. Regisseur Aniëlle Webster en hoofdrolspeelster Elise Schaap door Teun Luijkx verrast met de award.

Maarten Heijmans en Elise Schaap, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première Wat Is Dan Liefde

16-10-2019 De nieuwe romantische-komedie (rom-kom) met Maarten Heijmans en Elise Schaap Wat Is Dan Liefde kreeg deze week een rode loper première en de fotograaf van BiosAgenda.nl legde het heugelijke moment op de digitale plaat.

Wat Is Dan Liefde draait rollen om

16-10-2019 Elise Schaap en Maarten Heijmans spelen twee echtscheidingsadvocaten in de romantische-komedie (rom-kom) Wat Is Dan Liefde. BiosAgenda.nl sprak ze over hun rollen, het verhaal en rom-kom in het algemeen.

COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

Monica Geuze rol in Wat Is Dan Liefde

10-11-2018 RTL Boulevard heeft zojuist bekend gemaakt dat Monica Geuze te zien zal zijn in de komedie Wat Is Dan Liefde. De bekende YouTuber is gecast als de vrouw van een beroemde voetballer die gespeeld wordt door Mandela Wee Wee ("Mocro Maffia").

Aiko Beemsterboer tijdens de première van Vechtmeisje © 2018 ArjoFrank | BiosAgenda.nl

Cast Wat Is Dan Liefde compleet

24-10-2018 Met Aiko Beemsterboer, Hannah van Lunteren, Paul Groot, Owen Schumacher, Beppie Melissen, Rene van ’t Hof, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor en Aus Greidanus Sr. in de bijrollen is de cast van de komedie Wat Is Dan Liefde compleet.

Eerder was al bekend dat Maarten Heijmans een hoofdrol heeft in Wat is dan liefde © 2018 ArjoFrank | BiosAgenda.nl

Cast Wat Is Dan Liefde aangevuld

17-10-2018 Vandaag starten de opnames van de nieuwe Nederlandse komedie Wat Is Dan Liefde. Naast Elise Schaap en Maarten Heijmans zullen Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs en Maike Meijer te zien zijn in grote bijrollen. De film komt op 19 december 2019 uit in de bioscoop.

Elise Schaap © 2018 ArjoFrank Foyografie

Elise Schaap en Maarten Heijmans in Wat Is Dan Liefde

28-9-2018 Elise Schaap is te zien als Cato, een idealistische advocaat met een nuchtere kijk op de liefde in de nieuwe Nederlandse komedie Wat Is Dan Liefde. Maarten Heijmans speelt haar collega Gijs, een vechtadvocaat die vooral wil scoren, in zijn werk en in de liefde. En in oorlog en liefde is alles geoorloofd. Opnames starten op 17 oktober.Synopsis distributeur
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?