compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Jeroen Spitzenberger in nieuwe film Bumperkleef

Jeroen Spitzenberger in nieuwe film Bumperkleef

19-8-2018 Afgelopen week zijn de opnames van de film Bumperkleef van start gegaan, de nieuwe film van "Lodewijk Crijns". Hoofdrollen worden vertolkt door Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer en Willem de Wolf. Topkapi Films produceert deze actie-thriller waarvan de opnames nog duren tot eind oktober.

Jeroen Spitzenberger tijdens de première van

Jeroen Spitzenberger tijdens de première van "Süskind" © ArjoFrank Fotografie

Bumperkleef vertelt het verhaal van Hans, een zelfverzekerde man, die met zijn gezin onderweg is naar zijn ouders aan de andere kant van het land. Hij veroorzaakt een verkeersruzie met Ed, een mede weggebruiker, die hen uit wraak begint te achtervolgen waarna de situatie volledig escaleert.

Lodewijk Crijns, regisseur en scenarist van de film, debuteerde in 1999 met Jezus is een Palestijn. De film werd genomineerd voor een Tiger Award op International Film Festival Rotterdam. Met het team van Topkapi maakte Crijns eerder Met Grote Blijdschap (2001) en de telefilms Loverboy (2003) en Hitte/Harara (2008). In 2011 regisseerde Crijns het bioscoopsucces Alleen maar nette mensen, dat meer dan 325.000 bezoekers trok.

Bumperkleef is een coproductie met AVROTROS en Savage Film (Be) en werd geselecteerd voor Dutch Crossover door het Nederlands Filmfonds. Splendid Film zal de film volgend jaar uitbrengen in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.