compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Coco 3D (NL) > Detailinformatie

Coco 3D (NL)

****1/2
Waardering: 4.5/5

Detailinformatie over de film Coco 3D (NL)

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, musical, mysterie

Meer info voor de echte fans

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Cinecolor Films, Forum Hungary, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Japan, Walt Disney Studios Motion Pictures
Synopsis distributeur
Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.
Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.