compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Hurricane Heist 3D > Detailinformatie

The Hurricane Heist 3D

**1/200
Waardering: 2.5/5

Detailinformatie over de film The Hurricane Heist 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

actie, thriller

Meer info voor de echte fans

Met

Met de stem van

Luke Judy
Luke Judy
Young Will
Andre Robinson
Andre Robinson
Young Breeze

Ook met

Melissa Bolona (Sasha), James Cutler (Clement Rice), Keith D. Evans (Deputy Rothilsberg), Leonardo Dickens (Young Will), J.R. Esposito (Keith), Brooke Johnston (Deputy Diamond), Natacha Karam (Cassie), Patrick McAuley (Young Breeze), Derek Morse (Gaurd #1), Louis Reed (Gaurd #2), Erik Rondell (Bruce), Veselin Troyanov (Vault Guard #1), Jimmy Walker (Xander Rice)

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Dream Team Films, Foresight Unlimited, Head Gear Films (In association with), Metrol Technology (In association with), Parkside Pictures, RSVP Entertainment, Signature Pictures, Tadross Media Group (United States), Windfall Productions


Synopsis distributeur
Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS.

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will (Tony Kebbel), zijn broer Toby (Ryan Kwanten) en bewaakster Casey (Maggie Grace) zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan.