compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Tomb Raider 3D > Detailinformatie

Tomb Raider 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Detailinformatie over de film Tomb Raider 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur

Meer info voor de echte fans

Ook met

Raj Awasti (Businessman), Gintare Beinoraviciute (Nomad Park Goer), Steve Broad (Businessman), Emily Carey (Young Lara (14)), Adrian Collins (Mercenary), Maisy De Freitas (Young Lara), Kenneth Fok, Andrew G. Ogleby (Businessman), Francois Groenewald (ND Merc), James Heron (Bus Passenger), Helena Holmes (Nomad Park goer), Hannah John-Kamen (Sophie), Jandre le Roux (Helicopter Pilot), Samuel Mak (Teen gang leader), Alwyn Marx (ND Merc), Andy Mihalache (Business Executive), Ekran Mustafa (Passeryby), Celina Nessa (Cyclist), Michael Obiora (Baxter), Vinita Petrus (Female Merc), James Pimenta (Businessman), Rowan Polonski (Lara's Flatmate), Bernardo Santos (Police Officer), Sarah Sayuri Hare (Sam), Milton Schorr (Mac), Avashan Singh (Digger), Conny Stadler (Girl), Beatrice Stein (Jogger), Michael Thyx (Policeman), Vere Tindale (Heli Co-Pilot), Elena Valdameri (Bus Passenger)

Production
design

Muziek

Productie-
maatschap-
pijen

GK Films, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Square Enix, Warner Bros.
Synopsis distributeur
Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen. Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming.
Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.