Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 15-3 t/m 21-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU
Home > Films > Insyriated > Filmagenda

Insyriated

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

BioscoopAgenda van Insyriated

Insyriated in Brussel

Insyriated in Brussel

Actor's Studio, Brussel

Korte Beenhouwersstraat 16

wo 21 maa 17:15
do 22 maa 17:15
vr 23 maa 17:15
za 24 maa 17:15
zo 25 maa 17:15
ma 26 maa 17:15
di 27 maa 17:15
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Insyriated te zien in de bioscoop in:

Brussel (BE)
Synopsis distributeur
Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten de bommen afgaan en sluipschutters op scherp staan.

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten de bommen afgaan en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Is het haar man die aanklopt of kan het een buitenstaander, bedreiging of aanval zijn? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar. Insyriated van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing kan van essentieel belang zijn. Het appartement dat voorheeen diende als een liefdevolle thuisbasis, is nu veranderd in een gevangenis.