compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU

A Man of Integrity

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film A Man of Integrity

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Wil je A Man of Integrity zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Iraanse goudvisboer krijgt het aan de stok met een schimmige organisatie, die hem probeert af te persen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
A Man of Integrity is een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht dat in het geheim gefilmd werd in het noorden van Iran.

A Man of Integrity is een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht dat in het geheim gefilmd werd in het noorden van Iran.
Reza woont op het platteland met zijn vrouw en zoon. Hij kweekt vissen en zij werkt op een meisjesschool. Zo proberen ze het hoofd boven water te houden, maar een groot bedrijf heeft zijn oog op Reza’s grond laten vallen. Op alle mogelijke manieren worden ze onder druk gezet. Daarbij worden ze steeds weer geconfronteerd met het feit dat je in een corrupte samenleving geen kant op kan zonder smeergeld te betalen. Hoe ver ga je om je eigen integriteit te bewaren in een land waar onderdrukkers de dienst uit maken? Regisseur Mohammad Rasoulof werd op het filmfestival in Cannes onderscheiden met de Un Certain Regard prijs.