compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU

Charlie & Hannah gaan uit

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Charlie & Hannah gaan uit

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

komedie

Wil je Charlie & Hannah gaan uit zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Charlie & Hannah gaan uit.


Antwerpen. Een nacht uit het leven van twee praatgrage dames van midden-twintig, die ook nog heel veel roken en drinken. Een rom-kom vol liefde, sex, verloren liefdes en hallucinerende uitstapjes.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Charlie en Hannah gaan uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen.

Tijdens een drankovergoten vrijdagnacht nemen twintigers Charlie en Hannah een magisch snoepje en alles en iedereen om hen verandert. Al slenterend door Antwerpen en pratend over omgaan met exen en relaties, belanden ze in de meest bizarre situaties. Het ene moment zitten ze nog in een Antwerpse kroeg, het volgende moment lopen ze over een sneeuwvlakte, in een kosmisch zwart gat of zitten ze achter een vliegende ananas aan.
Charlie en Hannah gaan uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen. De Belgische regisseur Bert Scholiers speelt in zijn fantasierijke speelfilmdebuut als een trippende Woody Allen of Noah Baumbach met de vorm, met inventieve beeldgrapjes, kleur en zwart-wit, wisselende beeldformaten en verwijzingen naar de stille cinema en klassieke Italiaanse horror.